דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סוטלאץ' - פודינג אורז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סוטלאץ' - פודינג אורז

סוטלאץ' - פודינג אורז

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פנינה אילוז
קינוח מיוחד: מאפה אורז מתוק, כל הדרך מטורקיה עד לצלחת שלכם

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אורז בסמטי טחון, שטוף ומסונן
2  כוסות
סוכר לבן
2.5  ליטר
מים
2  כוסות
חלב
0  לפי הטעם
קינמון טחון
0  לפי הטעם
שקדים מפוררים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לסיר מעט מים ומוסיפים את האורז ואת כל המים בהדרגה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בוחשים היטב בכף עץ בלבד.
  • שלב 3

    45 דקות
    מוסיפים את הסוכר ולא מפסיקים לבחוש. מבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את החלב ובוחשים היטב עד רתיחה. מקפידים על בחישה על מנת שלא ייווצרו גושים.
  • שלב 5

    120 דקות
    יוצקים את התערובת לכלי פיירקס ואופים בחום של 100 מעלות במשך 120 דקות, עד הזהבה.
  • שלב 6

    5 דקות
    לפני ההגשה מפזרים קינמון ופירורי שקדים (אפשר גם אגוזים או פיסטוק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). בתיאבון!
סוטלאץ' - פודינג אורז

שלב 1 מתוך 6

מכניסים לסיר מעט מים ומוסיפים את האורז ואת כל המים בהדרגה.

סוטלאץ' - פודינג אורז

שלב 2 מתוך 6

בוחשים היטב בכף עץ בלבד.

סוטלאץ' - פודינג אורז

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הסוכר ולא מפסיקים לבחוש. מבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.

סוטלאץ' - פודינג אורז

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את החלב ובוחשים היטב עד רתיחה. מקפידים על בחישה על מנת שלא ייווצרו גושים.

סוטלאץ' - פודינג אורז

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את התערובת לכלי פיירקס ואופים בחום של 100 מעלות במשך 120 דקות, עד הזהבה.

סוטלאץ' - פודינג אורז

שלב 6 מתוך 6

לפני ההגשה מפזרים קינמון ופירורי שקדים (אפשר גם אגוזים או פיסטוק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים