דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סוכריות במלית סלמון בתיבול אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סוכריות במלית סלמון בתיבול אסייתי

סוכריות במלית סלמון בתיבול אסייתי

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
מנה חגיגית בהגשה יפיפייה שמכינים בכמה דקות. נייר אפייה סגור בצורת סוכריה שטומן בתוכו הפתעה של סלמון ושעועית ירוקה ברוטב צ'ילי וסויה

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
סלמון נקי מהעור ומעצמות, חתוך לקוביות קטנות
300  גרם
שעועית ירוקה עדינה מופשרת
3  כפות
שמן זית
2  שיני
שום פרוסות דק
0.25  כוס
רוטב סויה סיני כשר לפסח
0.25  כוס
רוטב צ'ילי מתוק כשר לפסח
3  כפות
אסם רוטב טריאקי כשר לפסח
1  קורט
ג'ינג'ר מגורד (לפי הטעם)
1  גבעול
בצל ירוק קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הסלמון והשעועית.
  • שלב 2

    2 דקות
    מוסיפים את הסלמון והשעועית ועוטפים בהם טוב את הרוטב.
  • שלב 3

    5 דקות
    פותחים נייר אפייה ומניחים את קוביות הסלמון והשעועית המתובלים. סוגרים לסוכריה.
  • שלב 4

    25 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-25 דקות – זהירות מאפיית יתר! כאופציה פיקנטית ניתן להוסיף מעט פלפל צ'ילי חריף חתוך (לא חובה).
סוכריות במלית סלמון בתיבול אסייתי

שלב 1 מתוך 4

מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הסלמון והשעועית.

סוכריות במלית סלמון בתיבול אסייתי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הסלמון והשעועית ועוטפים בהם טוב את הרוטב.

סוכריות במלית סלמון בתיבול אסייתי

שלב 3 מתוך 4

פותחים נייר אפייה ומניחים את קוביות הסלמון והשעועית המתובלים. סוגרים לסוכריה.

סוכריות במלית סלמון בתיבול אסייתי

שלב 4 מתוך 4

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-25 דקות – זהירות מאפיית יתר! כאופציה פיקנטית ניתן להוסיף מעט פלפל צ'ילי חריף חתוך (לא חובה).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • גריל
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • אותנטי
  • ארוחת ערב
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד קצפת וסוכריות

    עוגת שוקולד קצפת וסוכריות

    60 דקות קל
  • סוכריות עוף עם צ׳ילי מתוק

    סוכריות עוף עם צ׳ילי מתוק

    20 דקות קל
  • כדורי סוכריות שוקולד

    כדורי סוכריות שוקולד

    30 דקות קל
  • סוכריות קבב צמחוני למנגל

    סוכריות קבב צמחוני למנגל

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים