דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופריטו עם בשר מעולה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופריטו עם בשר מעולה

סופריטו עם בשר מעולה

(1)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי ישפה
צלי בקר שמתבשל לאט עם מעט רוטב והרבה טעם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר (בשר לצלי) חתוך לקוביות גדולות
7 
תפוח אדמה מקולפים
1  שן
שום חצוי לשניים
2 
בצל חתוכים
1  כף
שמן קנולה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כפית
כורכום
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות ולטגן קלות על מחבת.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר שטוח וכבד לצרוב עם מעט שמן את קוביות הבשר (בערך דקה-שתיים מכל הצדדים), להוסיף את הבצל ולצרוב אותו עם הבשר עוד 5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את תפוחי האדמה והשום. לערבב את כל התבלינים בכוס עם מים רותחים ולשפוך מעל הבשר ותפוחי האדמה כך שהנוזלים יכסו חצי סיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. כל חצי שעה בערך להוסיף מים רותחים. לבשל במשך שעתיים על אש קטנה. לשים לב שהסיר יהיה מלא בנוזלים כל הזמן!
סופריטו עם בשר מעולה

שלב 1 מתוך 4

לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות ולטגן קלות על מחבת.

סופריטו עם בשר מעולה

שלב 2 מתוך 4

בסיר שטוח וכבד לצרוב עם מעט שמן את קוביות הבשר (בערך דקה-שתיים מכל הצדדים), להוסיף את הבצל ולצרוב אותו עם הבשר עוד 5 דקות.

סופריטו עם בשר מעולה

שלב 3 מתוך 4

להוסיף את תפוחי האדמה והשום. לערבב את כל התבלינים בכוס עם מים רותחים ולשפוך מעל הבשר ותפוחי האדמה כך שהנוזלים יכסו חצי סיר.

סופריטו עם בשר מעולה

שלב 4 מתוך 4

להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. כל חצי שעה בערך להוסיף מים רותחים. לבשל במשך שעתיים על אש קטנה. לשים לב שהסיר יהיה מלא בנוזלים כל הזמן!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופריטו עוף וחצילים

    סופריטו עוף וחצילים

    120 דקות בינוני
  • סופריטו

    סופריטו

    90 דקות קל
  • סופריטו

    סופריטו

    90 דקות בינוני
  • סופריטו יווני

    סופריטו יווני

    110 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים