דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סורבה פירות קיץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סורבה פירות קיץ

סורבה פירות קיץ

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מור רוני
אין כמו סורבה מרענן לקיץ. יותר טעים מגלידריות, טרי, בריא, מרענן וצבעוני!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
מיץ שזיפים
0.5  כוס
מיץ תפוזים
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כפית
ג'ינג'ר
1  כפית
תמצית רום
1 
מנגו קלוף חתוך קוביות
2 
נקטרינה קלופות וחתוכות קוביות
50  גרם
ענבים אדומים/ירוקים
1  כף
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    120 דקות
    מקפיאים את כל הפירות לחצי הקפאה, בערך ל-120 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים בסיר על אש נמוכה את הסוכר עם מיץ השזיפים והתפוזים, לא להביא לרתיחה, מצננים ומכניסים למקרר ל-30 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    למעבד מזון מכניסים את המיץ שעירבבנו עם הסוכר ומוסיפים את הג'ינג'ר, הרום, הלימון וחצי מכמות הפירות וטוחנים עד למרקם קטיפתי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים הכל לקערה גדולה, מכניסים את שאר הפירות ומערבבים היטב. מעבירים את הסורבה לתבנית עגולה מסיליקון או כל תבנית הגשה שאוהבים, מכסים ומקפיאים.
  • שלב 5

    120 דקות
    לאחר הקפאה של 120 דקות הסורבה מוכן להגשה. טעים טעים ומרענן.
סורבה פירות קיץ

שלב 1 מתוך 5

מקפיאים את כל הפירות לחצי הקפאה, בערך ל-120 דקות.

סורבה פירות קיץ

שלב 2 מתוך 5

ממיסים בסיר על אש נמוכה את הסוכר עם מיץ השזיפים והתפוזים, לא להביא לרתיחה, מצננים ומכניסים למקרר ל-30 דק'.

סורבה פירות קיץ

שלב 3 מתוך 5

למעבד מזון מכניסים את המיץ שעירבבנו עם הסוכר ומוסיפים את הג'ינג'ר, הרום, הלימון וחצי מכמות הפירות וטוחנים עד למרקם קטיפתי.

סורבה פירות קיץ

שלב 4 מתוך 5

מעבירים הכל לקערה גדולה, מכניסים את שאר הפירות ומערבבים היטב. מעבירים את הסורבה לתבנית עגולה מסיליקון או כל תבנית הגשה שאוהבים, מכסים ומקפיאים.

סורבה פירות קיץ

שלב 5 מתוך 5

לאחר הקפאה של 120 דקות הסורבה מוכן להגשה. טעים טעים ומרענן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סורבה לימון ונענע

    סורבה לימון ונענע

    5 דקות קל
  • גלידת סורבה בטעמי פירות של תות ואננס

    גלידת סורבה בטעמי פירות של תות ואננס

    180 דקות קל
  • סורבה פסיפלורה

    סורבה פסיפלורה

    360 דקות קל
  • סורבה תות שדה

    סורבה תות שדה

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים