המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החומרים עד שאבקת הסוכר נמסה.
מקפיאים במכונת גלידה. אם אין מעבירים לתבנית ומכניסים למקפיא.
מוציאים את התבנית מהמקפיא כל 30 דקות, מערבבים-מרסקים בעזרת מזלג.
ממשיכים באותו אופן עד לקבלת מירקם של סורבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0