המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הארטישוקים הירושלמיים, ומבשלים במי מלח עד שהם מתרככים. מסננים ושומרים את מי הבישול.
מעבדים במעבד מזון ידני את הארטישוקים, תוך יציקת מעט מי בישול עד לקבלת מחית אוורירית ונעימה.
מעבירים את המחית למחבת ומבשלים להבה גבוהה במשך כ-3 דקות, תוך ערבוב. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מושחים את רצועות ירקות השורש בשמן זית.
מוסיפים את רצועות הגזרים למחבת כבדה וצורבים במשך כ-8 דקות.
מוסיפים את רצועות שורש הפטרוזיליה והשעועית הירוקה למחבת כבדה, וצורבים במשך כ-5 דקות.
מושחים את סטייק החזה עוף בשמן זית מכל צדדיו. מוסיפים למחבת פסים עם מעט שמן חם מאוד, וצורבים משני הצדדים. זורים מלח ופלפל שחור גרוס.
הרכבת המנה: מושחים על הצלחת את קרם הארטישוק. מעל מפזרים את ירקות השורש ומעל מניחים את סטייק חזה העוף. מתבלים במלח ופלפל גרוס. מעטרים עם גבעול פטרוזיליה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0