המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מברישים בנדיבות את הפטריות במרינדה מכל הצדדים.
מניחים על המנגל או על מחבת חמה, כשהחלק הפנימי כלפי מטה, ל-2 דקות.
הופכים צד לעוד 2 דקות. צולים עד שהפטריה הופכת לבשרנית ועסיסית.
חשוב לא לצלות את הפטריה יתר על המידה, על מנת שהפטריה לא תצטמק לחלוטין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0