דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סטייק סינטה עם תפוחי אדמה אפויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סטייק סינטה עם תפוחי אדמה אפויים

סטייק סינטה עם תפוחי אדמה אפויים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: רחלי ודני
סטייק עסיסי וטעים, בדיוק כמו שסטייק צריך להיות! מלווה בתפוחי אדמה אפויים, נימוחים ורכים ובהדרכה מדויקת איך מכינים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
סינטה
1  כף
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
1  קילוגרם
תפוח אדמה קטנים, טריים, שלמים ושטופים
4  כפות
שמן זית
2  כפות
רוזמרין
2  כפות
תימין
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את המחבת על הלהבה הגדולה. מחממים כמה דקות ומורחים במעט שמן זית. רק כשהשמן מתחיל לעשן, אנחנו יודעים שהיא חמה מספיק.
  • שלב 2

    4 דקות
    ממליחים ומפלפלים את הבשר. מניחים את הסטייקים על המחבת. לא מועכים, לא לוחצים, לא מסובבים, בקיצור - לא נוגעים! מניחים לו להיטגן כ-4 דקות. מציצים מלמטה לראות אם הוא שחום וצרוב כראוי. הופכים וממשיכים לטגן באותה צורה.
  • שלב 3

    40 דקות
    הכנת תפוחי האדמה: מערבבים בתבנית צלייה את כל החומרים. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, ל-40 דקות.
סטייק סינטה עם תפוחי אדמה אפויים

שלב 1 מתוך 3

מניחים את המחבת על הלהבה הגדולה. מחממים כמה דקות ומורחים במעט שמן זית. רק כשהשמן מתחיל לעשן, אנחנו יודעים שהיא חמה מספיק.

סטייק סינטה עם תפוחי אדמה אפויים

שלב 2 מתוך 3

ממליחים ומפלפלים את הבשר. מניחים את הסטייקים על המחבת. לא מועכים, לא לוחצים, לא מסובבים, בקיצור - לא נוגעים! מניחים לו להיטגן כ-4 דקות. מציצים מלמטה לראות אם הוא שחום וצרוב כראוי. הופכים וממשיכים לטגן באותה צורה.

סטייק סינטה עם תפוחי אדמה אפויים

שלב 3 מתוך 3

הכנת תפוחי האדמה: מערבבים בתבנית צלייה את כל החומרים. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, ל-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סטייק סלמון על האש בסויה ומייפל

    סטייק סלמון על האש בסויה ומייפל

    28 דקות בינוני
  • סטייק סלמון בקטשופ

    סטייק סלמון בקטשופ

    50 דקות בינוני
  • סלט קינואה עם רצועות סטייק

    סלט קינואה עם רצועות סטייק

    50 דקות בינוני
  • סטייק פורטובלו עסיסי

    סטייק פורטובלו עסיסי

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים