המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מצפים את הבשר בקורנפלור.
מטגנים את רצועות הבשר במעט שמן עד שהן מוכנות.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מוזגים את הרוטב למחבת ומערבבים עד שכל הבשר מצופה ברוטב.
מטגנים עד שהרוטב מסמיך מעט, מפזרים שומשום, בצל ירוק ומגישים עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1