דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סינטה צרובה בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סינטה צרובה בתנור

סינטה צרובה בתנור

(0)
290 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
אין כמו נתח סטייק משובח שנמס בפה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
סילאן
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  שן
שום מגורדת דק
3  כפות
שמן זית
1.33  קילוגרם
סינטה בצורת מלבן נקי משומן
2  כפות
חרדל דיז'ון גרגירים שלמים
1  כפית
פלפל שחור
0.25  כפית
צ'ילי גרוס גרוס
1  כפית
מלח גס
0.25  כפית
כמון טחון
3  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

290 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 2

    0 דקות
    שים את נתח הסינטה בקערה. יוצרים 8 חתכים לכל אורך הסינטה (יוצרים "כיסים") דוחפים לכל חתך חצי שן שום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפזרים על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, מעסים היטב ומניחים מכוסה בניילון במקרר כ-4 שעות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים היטב על הגז מחבת/סיר טפלון רחב. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת ומטגנים 3 דקות מכל צד, עד שהסינטה משחימה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות. שמים את רשת התנור באמצע. מתחת לרשת שמים תבנית עם נייר אפיה וקצת מים (כדי שהנייר לא יישרף), על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר שצרבנו את הנתח על הגז, נעביר את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות בדיוק. מוציאים ומניחים בצד ל-20 דק. פורסים דק דק, מוסיפים רוטב ומתענגים על כל ביס. בתיאבון!
סינטה צרובה בתנור

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, טועמים ומשפרים תיבול.

סינטה צרובה בתנור

שלב 2 מתוך 6

שים את נתח הסינטה בקערה. יוצרים 8 חתכים לכל אורך הסינטה (יוצרים "כיסים") דוחפים לכל חתך חצי שן שום.

סינטה צרובה בתנור

שלב 3 מתוך 6

מפזרים על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, מעסים היטב ומניחים מכוסה בניילון במקרר כ-4 שעות.

סינטה צרובה בתנור

שלב 4 מתוך 6

מחממים היטב על הגז מחבת/סיר טפלון רחב. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת ומטגנים 3 דקות מכל צד, עד שהסינטה משחימה.

סינטה צרובה בתנור

שלב 5 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 200 מעלות. שמים את רשת התנור באמצע. מתחת לרשת שמים תבנית עם נייר אפיה וקצת מים (כדי שהנייר לא יישרף), על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.

סינטה צרובה בתנור

שלב 6 מתוך 6

לאחר שצרבנו את הנתח על הגז, נעביר את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות בדיוק. מוציאים ומניחים בצד ל-20 דק. פורסים דק דק, מוסיפים רוטב ומתענגים על כל ביס. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • סינטה צרובה ברוטב סילאן וסויה

    סינטה צרובה ברוטב סילאן וסויה

    300 דקות בינוני
  • קרפציו סינטה עם גבינת פרמזן מגוררת ועלי בייבי

    קרפציו סינטה עם גבינת פרמזן מגוררת ועלי בייבי

    15 דקות בינוני
  • נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי

    נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים