דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סירות חצילים במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סירות חצילים במילוי בשר

סירות חצילים במילוי בשר

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי כספי
החצילים והבשר שמטגנים ונאפים ביחד, יוצרים שילוב טעמים נהדר. מתכון פשוט ומרשים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
פנים של חציל
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
1 
בצל
0.5  ראש
שום
1  חבילה
פטריות שמפיניון
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג' אסם
0  לפי הטעם
פירורי לחם פירורית זהב
0  לפי הטעם
תבלין לקציצות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חוצים את החצילים ומוציאים מהם את התוכן (משאירים מעט).
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים יחד: בצל, שום ופטריות, מוסיפים את תוכן החצילים לצמצום ולבסוף את הבשר.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהתערובת מוכנה מתבלים באבקת מרק בצל אסם ובתערובת לתיבול קציצות, מלח ופלפל. מוסיפים 2-3 כפות פירורי לחם וביצה טרופה, מערבבים טוב-טוב.
  • שלב 4

    30 דקות
    ממלאים את סירות החצילים ומכניסים לתנור בחום 150 מעלות, ל-30 דקות.
סירות חצילים במילוי בשר

שלב 1 מתוך 4

חוצים את החצילים ומוציאים מהם את התוכן (משאירים מעט).

סירות חצילים במילוי בשר

שלב 2 מתוך 4

מטגנים יחד: בצל, שום ופטריות, מוסיפים את תוכן החצילים לצמצום ולבסוף את הבשר.

סירות חצילים במילוי בשר

שלב 3 מתוך 4

כשהתערובת מוכנה מתבלים באבקת מרק בצל אסם ובתערובת לתיבול קציצות, מלח ופלפל. מוסיפים 2-3 כפות פירורי לחם וביצה טרופה, מערבבים טוב-טוב.

סירות חצילים במילוי בשר

שלב 4 מתוך 4

ממלאים את סירות החצילים ומכניסים לתנור בחום 150 מעלות, ל-30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סירות חצילים ממולאות בהפתעות צבעוניות

    סירות חצילים ממולאות בהפתעות צבעוניות

    90 דקות בינוני
  • סירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר ובטטה

    סירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר ובטטה

    90 דקות בינוני
  • סירות שומר ממולאות בבשר, עם אפונה, סלרי ותפוחי אדמה

    סירות שומר ממולאות בבשר, עם אפונה, סלרי ותפוחי אדמה

    60 דקות בינוני
  • סירות תפוחי אדמה בקראסט עשבי תיבול

    סירות תפוחי אדמה בקראסט עשבי תיבול

    85 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים