מזהיבים במחבת כבדה את הבצל, מוסיפים את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. שופכים את הנוזלים.
שלב 2
30 דקות
מוסיפים את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום. מערבבים היטב. מבשלים במשך כ-30 דקות, טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
שלב 3
0 דקות
להגשה, חוצים את הלחמניה לשניים, על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
שלב 4
0 דקות
המנה הפופולארית ביותר של המטבח האמריקאי- בשר בקר עסיסי טחון בתוספת של בצל מטוגן, צ'ילי חריף ותבלינים, מוגש עם ירקות על לחמניה מתוקה. במקור, המאכל נקרא בשם זה בשל העובדה שהבשר הטחון נוטה ליפול אל מחוץ לכריך, דבר היוצר מראה מרושל (באנגלית: "סלופי"). השם "ג'ו" אינו מתייחס לאדם כלשהו, אלא מדובר בסתם שם טיפוסי (כמו השם "משה" בעברית).
שלב 1
מתוך
4
מזהיבים במחבת כבדה את הבצל, מוסיפים את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. שופכים את הנוזלים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום. מערבבים היטב. מבשלים במשך כ-30 דקות, טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
4
להגשה, חוצים את הלחמניה לשניים, על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
שלב 4
מתוך
4
המנה הפופולארית ביותר של המטבח האמריקאי- בשר בקר עסיסי טחון בתוספת של בצל מטוגן, צ'ילי חריף ותבלינים, מוגש עם ירקות על לחמניה מתוקה. במקור, המאכל נקרא בשם זה בשל העובדה שהבשר הטחון נוטה ליפול אל מחוץ לכריך, דבר היוצר מראה מרושל (באנגלית: "סלופי"). השם "ג'ו" אינו מתייחס לאדם כלשהו, אלא מדובר בסתם שם טיפוסי (כמו השם "משה" בעברית).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0