דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלופי ג'ו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלופי ג'ו

סלופי ג'ו

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אוכלים חם ומתלכלכים כמה שיותר. אחרת למה קוראים לזה sloppy?

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון ללא הרבה שומן
0.25  כוס
בצל קצוץ
0.25  כוס
פלפל ירוק קצוץ
0.5  כפית
אבקת שום
1  כפית
חרדל
0.75  כוס
קטשופ 750 גרם אסם
3  כפיות
סוכר חום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס לפי הטעם
4 
לחמניות מתוקות קלויות בתנור
0  לפי הטעם
מיונז על פי הטעם
0  לפי הטעם
קטשופ 750 גרם אסם על פי הטעם
1 
עגבנייה פרוסה לעיגולים
1 
בצל סגול פרוס
1  ראש
חסה לעיטור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים במחבת כבדה את הבצל, מוסיפים את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. שופכים את הנוזלים.
  • שלב 2

    30 דקות
    מוסיפים את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום. מערבבים היטב. מבשלים במשך כ-30 דקות, טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    להגשה, חוצים את הלחמניה לשניים, על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
  • שלב 4

    0 דקות
    המנה הפופולארית ביותר של המטבח האמריקאי- בשר בקר עסיסי טחון בתוספת של בצל מטוגן, צ'ילי חריף ותבלינים, מוגש עם ירקות על לחמניה מתוקה. במקור, המאכל נקרא בשם זה בשל העובדה שהבשר הטחון נוטה ליפול אל מחוץ לכריך, דבר היוצר מראה מרושל (באנגלית: "סלופי"). השם "ג'ו" אינו מתייחס לאדם כלשהו, אלא מדובר בסתם שם טיפוסי (כמו השם "משה" בעברית).
סלופי ג'ו

שלב 1 מתוך 4

מזהיבים במחבת כבדה את הבצל, מוסיפים את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. שופכים את הנוזלים.

סלופי ג'ו

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום. מערבבים היטב. מבשלים במשך כ-30 דקות, טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.

סלופי ג'ו

שלב 3 מתוך 4

להגשה, חוצים את הלחמניה לשניים, על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.

סלופי ג'ו

שלב 4 מתוך 4

המנה הפופולארית ביותר של המטבח האמריקאי- בשר בקר עסיסי טחון בתוספת של בצל מטוגן, צ'ילי חריף ותבלינים, מוגש עם ירקות על לחמניה מתוקה. במקור, המאכל נקרא בשם זה בשל העובדה שהבשר הטחון נוטה ליפול אל מחוץ לכריך, דבר היוצר מראה מרושל (באנגלית: "סלופי"). השם "ג'ו" אינו מתייחס לאדם כלשהו, אלא מדובר בסתם שם טיפוסי (כמו השם "משה" בעברית).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלופי ג׳ו הכי טעים שיש

    סלופי ג׳ו הכי טעים שיש

    15 דקות קל
  • סלופי ג'ו שווארמה מן הצומח טבעול

    סלופי ג'ו שווארמה מן הצומח טבעול

    20 דקות קל
  • סלופי ג׳ו פתיתים

    סלופי ג׳ו פתיתים

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים