דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט פסטה עם אנטיפסטי ומוצרלה ברוטב מיונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט פסטה עם אנטיפסטי ומוצרלה ברוטב מיונז

סלט פסטה עם אנטיפסטי ומוצרלה ברוטב מיונז

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סלט פסטה עם ירקות מטוגנים של בני סיידא. עם פלפלים, זוקיני, חציל, בטטה וכרובית. פשוט תענוג

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
2  כפות
שמן קנולה
2 
פלפל אדום מצבעים שוניםף חתוכים לרצועות
2 
זוקיני פרוסים בקליפתם
1 
פנים של חציל חתוך לקוביות בקליפתו
1 
בטטה מקולפת חתוכה לקוביות קטנות
1.5  כוסות
כרובית
3  כוסות
שמן קנולה
1  כוס
פטרוזיליה (ריחן, תימין, אורגנו, עירית)
50  גרם
זיתים (ללא גלעין)
3  כפות
עגבניות מיובשות שרויות בשמן
150  גרם
גבינת מוצרלה קטנים ביותר
5  כפות
מיונז
1 
לימון בינוני סחוט למיץ
4  שיני
שום כתושות
2  כפיות
מלח
1  כפית
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה במים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים, מסננים שוב ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים פלפלים, זוקיני, חציל, בטטה וכרובית, כל ירק בנפרד, עד להזהבה. מעבירים לקערת הפסטה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה קטנה את הרוטב, יוצקים לקערת הסלט, מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול.
סלט פסטה עם אנטיפסטי ומוצרלה ברוטב מיונז

שלב 1 מתוך 3

מבשלים את הפסטה במים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים, מסננים שוב ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.

סלט פסטה עם אנטיפסטי ומוצרלה ברוטב מיונז

שלב 2 מתוך 3

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים פלפלים, זוקיני, חציל, בטטה וכרובית, כל ירק בנפרד, עד להזהבה. מעבירים לקערת הפסטה ומוסיפים את שאר המרכיבים.

סלט פסטה עם אנטיפסטי ומוצרלה ברוטב מיונז

שלב 3 מתוך 3

מערבבים בקערה קטנה את הרוטב, יוצקים לקערת הסלט, מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים