שמים את הנודלס בקערה ומוזגים לתוכה מים רותחים. משרים במים למשך דקה, מסננים ושוטפים היטב במים קרים לעצירת הבישול. מסננים היטב את המים.
בעזרת מספריים גוזרים את האטריות מספר פעמים כדי לקצר את האורך שלהן.
שלב 2
5 דקות
להכנת הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים – חמאת בוטנים, רוטב טריאקי, רוטב סויה, שום, דבש, שמן שומשום, מלח לפי הטעם ומים. שימו לב שכמות המים משתנה בהתאם לחמאת הבוטנים, אז תוסיפו בהדרגה עד קבלת מרקם טוב. שימו לב לתבל במלח לפי הצורך, הרוטב צריך לצאת מלוח באופן יחסי כי את הירקות אנחנו לא מתבלים.
שלב 3
1 דקות
מערבבים בקערה גדולה את הירקות עם האטריות המסוננות ומגישים עם הרוטב מעל.
ניתן להוסיף תוספת בונוס: שבבי בצל שאלוט מטוגנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0