מערבבים את הרוטב עם מרכיבי הסלט ומניחים כ-60 דקות במקרר, לספיגת כל הטעמים.
שלב 4
1 דקות
מגישים.
*ניתן להשתמש בשקית כרוב חתוך ומוכן לאכילה ובמקום האפונה 3/4 כוס אפונה פריכה למי שרוצה סלט קריספי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1