דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט צרפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט צרפתי

סלט צרפתי

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: ירון צחר
סלט חסה קליל וטעים עם גזר, תאנים, מלון, פקאנים ורוקפור בוינגרט תפוזים

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עלי סלט
1 
גזר חתוך לגפרורים
3 
תאנה טריות חתוכות לרבעים
1 
מלון
30  גרם
אגוז פקאן מסוכר (סיני)
100  גרם
גבינת רוקפור מפוררת
0.33  כוס
רימון לקישוט
2  כפות
שמן זית
2  כפות
שמן סויה
1  כפית
חרדל
1  כף
דבש
1  שן
שום
0.25  כוס
מיץ תפוזים
2  כפות
מיץ לימון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את החסה לחצי, את החצי חותכים לרבעים, ואת הרבעים לשמיניות.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את החסה בקערת סלט ומוסיפים את רבעי התאנים לקערה. עם כף פריזאית יוצרים כדורים קטנים מהמלון. מוסיפים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקלפים את הגזר ועם קולפן חותכים דק כגפרורים, מפזרים מעל החסה. מפוררים ביד את גבינת הרוקפור ומפזרים מעל הסלט. שוברים את חצאי הפקאן המסוכר ומפזרים מעל הסלט. מפזרים את גרגירי הרימון.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים בקערית אחרת את חומרי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. עם כפית מפזרים מהרוטב מעל הסלט. (הסלט לא צריך לטבוע ברוטב). מגישים קר. בתיאבון.
סלט צרפתי

שלב 1 מתוך 4

חותכים את החסה לחצי, את החצי חותכים לרבעים, ואת הרבעים לשמיניות.

סלט צרפתי

שלב 2 מתוך 4

שמים את החסה בקערת סלט ומוסיפים את רבעי התאנים לקערה. עם כף פריזאית יוצרים כדורים קטנים מהמלון. מוסיפים לקערה.

סלט צרפתי

שלב 3 מתוך 4

מקלפים את הגזר ועם קולפן חותכים דק כגפרורים, מפזרים מעל החסה. מפוררים ביד את גבינת הרוקפור ומפזרים מעל הסלט. שוברים את חצאי הפקאן המסוכר ומפזרים מעל הסלט. מפזרים את גרגירי הרימון.

סלט צרפתי

שלב 4 מתוך 4

שמים בקערית אחרת את חומרי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. עם כפית מפזרים מהרוטב מעל הסלט. (הסלט לא צריך לטבוע ברוטב). מגישים קר. בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים