יוצקים שמן למחבת ומחממים. מוסיפים למחבת את רצועות הבצל ומטגנים עד שהרצועות הופכות לשקופות. מוסיפים את קוביות הגזר ומקפיצים במשך כ- 4 דקות,
שלב 6
0 דקות
תוך כדי ערבוב. מוסיפים את טבעות גבעולי הסלרי ומקפיצים במשך כ- 2 דקות נוספות. מורידים את המחבת מהכיריים.
שלב 7
0 דקות
שוטפים את הקינואה במים פושרים.
שלב 8
0 דקות
מחממים בסיר מעט שמן ומוסיפים את הקינואה, ומערבבים. יוצקים לסיר את את ציר העוף, ומתבלים בקורט מלח ופלפל שחור, ובוחשים. מביאים לרתיחה, ומחלישים את הלהבה לנמוכה. מניחים על פני הסיר מגבת, עליה מניחים את המכסה.
שלב 9
0 דקות
מבשלים עד שהנוזלים נספגו בקינואה. מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים לקינואה להצטנן.
שלב 10
0 דקות
מעבירים את הקינואה לקערה, מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, וכן את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים. מתקנים תיבול עם מלח על פי הטעם. מגישים קר.
שלב 1
מתוך
10
קוצצים את גבעולי הסלרי לטבעות .
שלב 2
מתוך
10
חוצים את הבצל לשניים ופורסים לרצועות.
שלב 3
מתוך
10
מקלפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות
שלב 4
מתוך
10
קוצצים את עלי הפטרוזיליה דק
שלב 5
מתוך
10
יוצקים שמן למחבת ומחממים. מוסיפים למחבת את רצועות הבצל ומטגנים עד שהרצועות הופכות לשקופות. מוסיפים את קוביות הגזר ומקפיצים במשך כ- 4 דקות,
שלב 6
מתוך
10
תוך כדי ערבוב. מוסיפים את טבעות גבעולי הסלרי ומקפיצים במשך כ- 2 דקות נוספות. מורידים את המחבת מהכיריים.
שלב 7
מתוך
10
שוטפים את הקינואה במים פושרים.
שלב 8
מתוך
10
מחממים בסיר מעט שמן ומוסיפים את הקינואה, ומערבבים. יוצקים לסיר את את ציר העוף, ומתבלים בקורט מלח ופלפל שחור, ובוחשים. מביאים לרתיחה, ומחלישים את הלהבה לנמוכה. מניחים על פני הסיר מגבת, עליה מניחים את המכסה.
שלב 9
מתוך
10
מבשלים עד שהנוזלים נספגו בקינואה. מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים לקינואה להצטנן.
שלב 10
מתוך
10
מעבירים את הקינואה לקערה, מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, וכן את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים. מתקנים תיבול עם מלח על פי הטעם. מגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0