המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט את הבשר, לטמפרטורה של 50 מעלות (פושר/חם).
מורחים מיונז/ממרח וחרדל על גבי הלחמנייה, מניחים בצל, מלפפון חמוץ ורוסטביף בכל צד.
מניחים את פרוסות העגבנייה בין פרוסות הבשר, מפזרים מעט מלח ופלפל גרוס וסוגרים את הכריך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0