דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספאס - מרק יוגורט חם מהמטבח הארמני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספאס - מרק יוגורט חם מהמטבח הארמני

ספאס - מרק יוגורט חם מהמטבח הארמני

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: הילה שפר
המרק הארמני המיוחד הזה לגמרי שווה ניסיון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
חמאה
0.5  כוס
בצל קצוץ דק
2  כפות
קמח לבן
2.5  גביעים
יוגורט
1 
ביצה
2.5  כוסות
מים
1  כוס
אורז ארוך מבושל פריך
1  כף
נענע קצוצה
1  כף
כוסברה קצוצה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את החמאה בסיר ומטגנים את הבצל עד שמזהיב, מורידים מהאש. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבלים היטב את היוגורט עם הביצה והמים לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הבלילה תוך בחישה לסיר עם הבצל המטוגן, ומרתיחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את האורז, הנענע והכוסברה. מתבלים ומרתיחים שוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים חם. יש שאוהבים לאכול גם קר. בתיאבון!
ספאס - מרק יוגורט חם מהמטבח הארמני

שלב 1 מתוך 4

ממיסים את החמאה בסיר ומטגנים את הבצל עד שמזהיב, מורידים מהאש. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

ספאס - מרק יוגורט חם מהמטבח הארמני

שלב 2 מתוך 4

מערבלים היטב את היוגורט עם הביצה והמים לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הבלילה תוך בחישה לסיר עם הבצל המטוגן, ומרתיחים.

ספאס - מרק יוגורט חם מהמטבח הארמני

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את האורז, הנענע והכוסברה. מתבלים ומרתיחים שוב.

ספאס - מרק יוגורט חם מהמטבח הארמני

שלב 4 מתוך 4

מגישים חם. יש שאוהבים לאכול גם קר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים