המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה בסיר ומטגנים את הבצל עד שמזהיב, מורידים מהאש. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מערבלים היטב את היוגורט עם הביצה והמים לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הבלילה תוך בחישה לסיר עם הבצל המטוגן, ומרתיחים.
מוסיפים את האורז, הנענע והכוסברה. מתבלים ומרתיחים שוב.
מגישים חם. יש שאוהבים לאכול גם קר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0