דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סבטה
תבשיל ביתי מפנק וקל להכנה!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
פנים של חציל
2  כפות
שמן קנולה
6 
עגבנייה חתוכות ל-6
4  שיני
שום קלופות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    פורסים את החצילים לאורכם (לא קולפים) לפרוסות בעובי 1 ס"מ. זורים עליהן מלח ומניחים ל-30 דקות .
  • שלב 2

    0 דקות
    מנגבים את החצילים מהמלח ומהנוזלים שהפרישו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את החצילים במחבת עם שמן בגובה חצי ס"מ עד שהם מזהיבים משני הצדדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    במחבת נקייה, מטגנים את העגבניות בשמן. כותשים את שיני השום מעל העגבניות ומטגנים על אש גבוהה כחמש דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים את פרוסות החצילים בתחתית כלי הגשה ומעליהן את העגבניות והשום.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקשטים בפרוסות פלפל חריף.
ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

שלב 1 מתוך 6

פורסים את החצילים לאורכם (לא קולפים) לפרוסות בעובי 1 ס"מ. זורים עליהן מלח ומניחים ל-30 דקות .

ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

שלב 2 מתוך 6

מנגבים את החצילים מהמלח ומהנוזלים שהפרישו.

ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

שלב 3 מתוך 6

מטגנים את החצילים במחבת עם שמן בגובה חצי ס"מ עד שהם מזהיבים משני הצדדים.

ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

שלב 4 מתוך 6

במחבת נקייה, מטגנים את העגבניות בשמן. כותשים את שיני השום מעל העגבניות ומטגנים על אש גבוהה כחמש דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

שלב 5 מתוך 6

מסדרים את פרוסות החצילים בתחתית כלי הגשה ומעליהן את העגבניות והשום.

ספיחה - תבשיל חצילים בעגבניות

שלב 6 מתוך 6

מקשטים בפרוסות פלפל חריף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים