דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג'- סופגניות מרוקאיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג'- סופגניות מרוקאיות

ספינג'- סופגניות מרוקאיות

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ספינג': סופגניות מרוקאיות, טובלים בסוכר, או שמגישים עם חמאה ודבש וכוס תה עם נענע כמובן

רכיבים

מנות 35

המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
50  גרם
שמרים יבשים מגורענים
4  כוסות
מים פושרים
1  כפית
מלח שטוחה
1  ליטר
שמן קנולה לטיגון
1  אמבטיה
סוכר לבן להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחברים למיקסר את וו הלישה ומערבלים את הקמח והשמרים עם שתי כוסות מים פושרים. מוסיפים בהדרגה עוד שתי כוסות מים.
  • שלב 2

    10 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  • שלב 3

    120 דקות
    מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח 120 דקות.
  • שלב 4

    60 דקות
    מערבלים שוב ומתפיחים 60 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק רך, עושים בו חור במרכז כמו בייגלה ומכניסים לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים למסננת על נייר סופג עד גמר טיגון כל הסופגניות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים חם, טובלים בקערית הסוכר ונהנים מכל ביס. לצד כוס תה עם נענע, כמובן.
ספינג'- סופגניות מרוקאיות

שלב 1 מתוך 7

מחברים למיקסר את וו הלישה ומערבלים את הקמח והשמרים עם שתי כוסות מים פושרים. מוסיפים בהדרגה עוד שתי כוסות מים.

ספינג'- סופגניות מרוקאיות

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את המלח ומערבלים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.

ספינג'- סופגניות מרוקאיות

שלב 3 מתוך 7

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח 120 דקות.

ספינג'- סופגניות מרוקאיות

שלב 4 מתוך 7

מערבלים שוב ומתפיחים 60 דקות נוספות.

ספינג'- סופגניות מרוקאיות

שלב 5 מתוך 7

בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק רך, עושים בו חור במרכז כמו בייגלה ומכניסים לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

ספינג'- סופגניות מרוקאיות

שלב 6 מתוך 7

מוציאים למסננת על נייר סופג עד גמר טיגון כל הסופגניות.

ספינג'- סופגניות מרוקאיות

שלב 7 מתוך 7

מגישים חם, טובלים בקערית הסוכר ונהנים מכל ביס. לצד כוס תה עם נענע, כמובן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים