דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

(4)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: בתיה שורק
שוקולד, אגוזים וקוקוס בתוך עוגה רכה וטעימה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
300  גרם
סוכר לבן או דמררה (1/2 1 כוסות)
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
חלב או מיץ תפוזים
1  חבילה
קמח תופח כשר לפסח
200  גרם
שוקולד מריר או חלב
100  גרם
אגוזי מלך שבורים
50  גרם
קוקוס טחון
2  כפות
ממרח שוקולד (לא חובה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    המתכון מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק.
  • שלב 2

    5 דקות
    מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה (כ-5 דק׳ הקצפה), מנמיכים למהירות נמוכה ומוסיפים שמן בזילוף איטי, לאחר מכן חלב ומערבלים מעט.
  • שלב 3

    2 דקות
    עוצרים מוסיפים את הקמח ומקציפים מעט רק לפיזור.
  • שלב 4

    1 דקות
    מוסיפים את כל היבשים ובעזרת לקקן מקפלים הכל בעדינות.
  • שלב 5

    2 דקות
    מוזגים לתבניות אינגליש קייק משומנות.
  • שלב 6

    5 דקות
    מוסיפים בכל תבנית כף שוקולד (יש להמיס בפולסים במיקרו לקבלת מרקם מעט נוזלי אך לא חם).
  • שלב 7

    2 דקות
    בעזרת סכין/ שיפוד/ צ׳ופסטיק מציירים שמיניות למראה משוייש והטמעת השוקולד.
  • שלב 8

    25 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ-25 דק׳ או עד שהשיפוד יוצא עם מעט פירורים לחים.
עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 1 מתוך 8

המתכון מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק.

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 2 מתוך 8

מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה (כ-5 דק׳ הקצפה), מנמיכים למהירות נמוכה ומוסיפים שמן בזילוף איטי, לאחר מכן חלב ומערבלים מעט.

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 3 מתוך 8

עוצרים מוסיפים את הקמח ומקציפים מעט רק לפיזור.

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את כל היבשים ובעזרת לקקן מקפלים הכל בעדינות.

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 5 מתוך 8

מוזגים לתבניות אינגליש קייק משומנות.

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים בכל תבנית כף שוקולד (יש להמיס בפולסים במיקרו לקבלת מרקם מעט נוזלי אך לא חם).

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 7 מתוך 8

בעזרת סכין/ שיפוד/ צ׳ופסטיק מציירים שמיניות למראה משוייש והטמעת השוקולד.

עוגה בחושה מלאה בכל טוב וכשרה לפסח

שלב 8 מתוך 8

אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ-25 דק׳ או עד שהשיפוד יוצא עם מעט פירורים לחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • עוגות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • שוקולד
  • מהתנור
  • אוכל מקומי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    15 דקות בינוני
  • עוגה בחושה עם ג'ינג'ר ושוקולד

    עוגה בחושה עם ג'ינג'ר ושוקולד

    60 דקות קל
  • עוגה כושית חלבית

    עוגה כושית חלבית

    60 דקות קל
  • עוגה כושית פרווה

    עוגה כושית פרווה

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים