דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגה בחושה עם דובדבנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגה בחושה עם דובדבנים

עוגה בחושה עם דובדבנים

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגה מתוקה בציפוי אגוזים קראנצ'יים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
סוכר חום
100  גרם
אגוזים קצוצים
1  כפית
קינמון טחון
50  גרם
חמאה או מחמאה
2  כוסות
קמח לבן תופח
0.75  כפית
מלח
0.75  כוס
סוכר לבן
125  גרם
חמאה מומסת
2 
ביצה
1  שקית
סוכר וניל
1.5  כוסות
שמנת מתוקה או גיל
1  צנצנת
דובדבנים מוחמצים מגולענים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה מלבד הדובדבנים, לשמן תבנית 26 או תבנית מרובעת חד פעמית (אני הכנתי ב-26) ולפזר סוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    לצקת את הבלילה לתבנית, מעל לפזר את הדובדבנים ועם האצבע להכניס מעט פנימה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב את כל חומרי הציפוי לפירורים ולהכניס למקפיא לעשר דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לפזר את הפירורים באופן שווה על העוגה, להכניס לתנור בחום 180 מעלות ולאפות כ-40 דקות.
עוגה בחושה עם דובדבנים

שלב 1 מתוך 4

לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה מלבד הדובדבנים, לשמן תבנית 26 או תבנית מרובעת חד פעמית (אני הכנתי ב-26) ולפזר סוכר.

עוגה בחושה עם דובדבנים

שלב 2 מתוך 4

לצקת את הבלילה לתבנית, מעל לפזר את הדובדבנים ועם האצבע להכניס מעט פנימה.

עוגה בחושה עם דובדבנים

שלב 3 מתוך 4

לערבב את כל חומרי הציפוי לפירורים ולהכניס למקפיא לעשר דקות.

עוגה בחושה עם דובדבנים

שלב 4 מתוך 4

לפזר את הפירורים באופן שווה על העוגה, להכניס לתנור בחום 180 מעלות ולאפות כ-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    15 דקות בינוני
  • עוגה בחושה עם ג'ינג'ר ושוקולד

    עוגה בחושה עם ג'ינג'ר ושוקולד

    60 דקות קל
  • עוגה כושית חלבית

    עוגה כושית חלבית

    60 דקות קל
  • עוגה כושית פרווה

    עוגה כושית פרווה

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים