דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגה משולשת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגה משולשת

עוגה משולשת

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פאולין שובל
כמה מרשימה יכולה להיות עוגת פתיבר? העוגה הזו תפיל לסתות, גם מהטעם!

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  חבילות
פתיבר קלאסי
2  גביעים
גבינה 5%
1  כוס
שמנת לבישול
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל וניל
0.25  כוס
חלב
0.25  כוס
סוכר לבן
5  טיפות
רום
1  חבילה
שוקולד מריר
50  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את הגבינה עם השמת, פודינג וניל, חלב והסוכר עד שנוצר קרם.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים נייר כסף ועל הנייר כסף יוצרים שלושה טורים של פתיבר (כ7-8בכל טור) לדאוג שיהיו צמודים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים חצי מכמות הקרם על הפתיבר ומעליהם עוד שכבה של פתיבר, ומעליה את כל יתר הקרם.
  • שלב 4

    0 דקות
    לוקחים את שני הקצוות של הפתיבר עם הקרם ומרימים לצורה משולשת בעזרת נייר הכסף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים למקפיא כחצי שעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד עם המחמאה בעזרת טיפה של מים וכף סוכר
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצרים תערובת קרמית ומורחים מעל העוגה.
עוגה משולשת

שלב 1 מתוך 7

מקציפים את הגבינה עם השמת, פודינג וניל, חלב והסוכר עד שנוצר קרם.

עוגה משולשת

שלב 2 מתוך 7

פורסים נייר כסף ועל הנייר כסף יוצרים שלושה טורים של פתיבר (כ7-8בכל טור) לדאוג שיהיו צמודים.

עוגה משולשת

שלב 3 מתוך 7

מורחים חצי מכמות הקרם על הפתיבר ומעליהם עוד שכבה של פתיבר, ומעליה את כל יתר הקרם.

עוגה משולשת

שלב 4 מתוך 7

לוקחים את שני הקצוות של הפתיבר עם הקרם ומרימים לצורה משולשת בעזרת נייר הכסף.

עוגה משולשת

שלב 5 מתוך 7

מכניסים למקפיא כחצי שעה.

עוגה משולשת

שלב 6 מתוך 7

ממיסים את השוקולד עם המחמאה בעזרת טיפה של מים וכף סוכר

עוגה משולשת

שלב 7 מתוך 7

יוצרים תערובת קרמית ומורחים מעל העוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגה לפסח

    עוגה לפסח

    50 דקות בינוני
  • עוגה מנצחת לפסח

    עוגה מנצחת לפסח

    60 דקות בינוני
  • עוגה בחושה עם ממרח לוטוס

    עוגה בחושה עם ממרח לוטוס

    65 דקות בינוני
  • הקובנה שהתחפשה לעוגה

    הקובנה שהתחפשה לעוגה

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים