דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגה של הרגע האחרון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגה של הרגע האחרון

עוגה של הרגע האחרון

(0)
קל
מתכונאי/ת: יעל קפלן
עוגת פרווה מרשימה לאירוח, בציפוי שוקולדי

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כף
נס קפה
2  כפות
אבקת שוקו ללא סוכר
1  כף
קקאו
2 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
2  כוסות
מים מים/ יין/ ליקר וכו'
1  מיכל
קצפת צמחית
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב
4  כפות
סוכר לבן
2  כפות
קקאו
50  גרם
שוקולד חלב
50  גרם
מרגרינה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    בסיס: לחמם תנור ל-180. לערבב חומרים יבשים, להוסיף נוזלים, לערבב לתערובת אחידה. לשפוך ל-2 תבניות עגולות מס' 26 מצופות נייר אפיה (עוגה שניה אפשר להקפיא אחרי האפיה לפעם הבאה), לאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש, כ-20 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מלית: להקציף קצפת עם הפודינג.
  • שלב 3

    0 דקות
    ציפוי: להמיס בסיר סוכר שוקולד קקאו להסיר מהאש ולהוסיף מרגרינה לבחוש היטב עד שהמרגרינה נמסה לחלוטין.
  • שלב 4

    0 דקות
    הרכבה: לאחר קירור העוגה, למרוח קצפת ומעל את קרם השוקולד. אם העוגה חמה מידי, אפשר לשים בהקפאה לכמה דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    הערה: לאחר שהקרם מתקרר לגמרי הוא הופך קצת צמיגי, אם קשה למריחה אפשר להעביר מזלג ולחרוט גלים לקישוט.
עוגה של הרגע האחרון

שלב 1 מתוך 5

בסיס: לחמם תנור ל-180. לערבב חומרים יבשים, להוסיף נוזלים, לערבב לתערובת אחידה. לשפוך ל-2 תבניות עגולות מס' 26 מצופות נייר אפיה (עוגה שניה אפשר להקפיא אחרי האפיה לפעם הבאה), לאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש, כ-20 דקות.

עוגה של הרגע האחרון

שלב 2 מתוך 5

מלית: להקציף קצפת עם הפודינג.

עוגה של הרגע האחרון

שלב 3 מתוך 5

ציפוי: להמיס בסיר סוכר שוקולד קקאו להסיר מהאש ולהוסיף מרגרינה לבחוש היטב עד שהמרגרינה נמסה לחלוטין.

עוגה של הרגע האחרון

שלב 4 מתוך 5

הרכבה: לאחר קירור העוגה, למרוח קצפת ומעל את קרם השוקולד. אם העוגה חמה מידי, אפשר לשים בהקפאה לכמה דקות.

עוגה של הרגע האחרון

שלב 5 מתוך 5

הערה: לאחר שהקרם מתקרר לגמרי הוא הופך קצת צמיגי, אם קשה למריחה אפשר להעביר מזלג ולחרוט גלים לקישוט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    15 דקות בינוני
  • עוגה בחושה עם ג'ינג'ר ושוקולד

    עוגה בחושה עם ג'ינג'ר ושוקולד

    60 דקות קל
  • עוגה כושית חלבית

    עוגה כושית חלבית

    60 דקות קל
  • עוגה כושית פרווה

    עוגה כושית פרווה

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים