דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגות אישיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגות אישיות

עוגות אישיות

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: פזית סבג
עוגות אישיות - קאפקייקס עם הפתעת שוקולד בתוכן.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
0.5  כוס
שמן קנולה
1.5  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
0.75  כוס
מיץ תפוזים
1  בר
שוקולד חלב מחולק לקוביות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את הביצים עם סוכר וניל.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים לאט את הסוכר ומקציפים כחמש דקות עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים את המיקסר למהירות איטית ומוסיפים את השמן, קמח, אבקת אפייה ומיץ תפוזים.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבניות מאפינס ושופכים מהתערובת עד רבע הגובה, מניחים קוביית שוקולד ושופכים עוד מהתערובת עד 3/4 מגובה התבנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגות מזהיבות וקיסם הננעץ בעוגות יוצא נקי.
  • שלב 6

    0 דקות
    בסיום האפייה משחררים את העוגות מהתבנית ומקררים אותן הפוכות.
  • שלב 7

    0 דקות
    אחרי קירור זורים עליהן אבקת סוכר.
עוגות אישיות

שלב 1 מתוך 7

מקציפים את הביצים עם סוכר וניל.

עוגות אישיות

שלב 2 מתוך 7

כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים לאט את הסוכר ומקציפים כחמש דקות עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.

עוגות אישיות

שלב 3 מתוך 7

מנמיכים את המיקסר למהירות איטית ומוסיפים את השמן, קמח, אבקת אפייה ומיץ תפוזים.

עוגות אישיות

שלב 4 מתוך 7

משמנים תבניות מאפינס ושופכים מהתערובת עד רבע הגובה, מניחים קוביית שוקולד ושופכים עוד מהתערובת עד 3/4 מגובה התבנית.

עוגות אישיות

שלב 5 מתוך 7

מכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגות מזהיבות וקיסם הננעץ בעוגות יוצא נקי.

עוגות אישיות

שלב 6 מתוך 7

בסיום האפייה משחררים את העוגות מהתבנית ומקררים אותן הפוכות.

עוגות אישיות

שלב 7 מתוך 7

אחרי קירור זורים עליהן אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ת תמר זרביב

מאד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    15 דקות בינוני
  • סירופ סוכר לעוגות ועוגיות

    סירופ סוכר לעוגות ועוגיות

    65 דקות קל
  • ציפוי סוכר לעוגות/עוגיות

    ציפוי סוכר לעוגות/עוגיות

    5 דקות בינוני
  • עוגות דבש אישיות עם אגוזים

    עוגות דבש אישיות עם אגוזים

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים