דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות בוטנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: שיר ורבורג
העוגיות האלה מעולות וגם קלות להכנה. מומלץ מאוד

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח חיטה מלא
1  שקית
אבקת אפייה
1  כוס
בוטנים קצוצים גס
0.75  כוס
סוכר חום
0.75  כוס
שמן קנולה
3 
ביצה
1  כף
תמצית וניל או שקדים
2  כפות
ברנדי / קוניאק
1  כוס
צימוקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים, עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 3

    10 דקות
    מכניסים נייר פרגמנט, או נייר כסף בגודל התבנית. מרדדים את הבצק כחצי מכמות הבצק על כל התבנית, כך שתתקבל שכבה בעובי של כ-1/2 ס"מ. הופכים את היריעה לתוך התבנית כשהבצק פונה לתבנית ומקלפים את הנייר. משתמשים בגלגלת חיתוך, ומחלקים את המשטח לעוגיות. אופים את העוגיות כ-10 דקות עד רבע שעה, עד להשחמה קלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אחרי צינון קצר שוברים בעדינות את העוגיות. בתיאבון!
עוגיות בוטנים

שלב 1 מתוך 4

מחממים את התנור לחום בינוני.

עוגיות בוטנים

שלב 2 מתוך 4

מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים, עד לקבלת בצק אחיד.

עוגיות בוטנים

שלב 3 מתוך 4

מכניסים נייר פרגמנט, או נייר כסף בגודל התבנית. מרדדים את הבצק כחצי מכמות הבצק על כל התבנית, כך שתתקבל שכבה בעובי של כ-1/2 ס"מ. הופכים את היריעה לתוך התבנית כשהבצק פונה לתבנית ומקלפים את הנייר. משתמשים בגלגלת חיתוך, ומחלקים את המשטח לעוגיות. אופים את העוגיות כ-10 דקות עד רבע שעה, עד להשחמה קלה.

עוגיות בוטנים

שלב 4 מתוך 4

אחרי צינון קצר שוברים בעדינות את העוגיות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים