דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות טחינה ושקדים משודרגות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות טחינה ושקדים משודרגות

עוגיות טחינה ושקדים משודרגות

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: מירב עטיה
עוגיות טחינה פשוטות להכנה, עם מרקם פריך וקראנצ'י. זהירות העוגיות ממכרות.

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סוכר לבן
100  גרם
חמאה
1  כוס
טחינה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל עם פצפוצי שוקולד
0.5  כוס
שיבולת שועל
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה
0.5  כוס
אגוזי מלך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משתמשים בחמאה כשהיא רכה ומוסיפים את הסוכר, הביצה והטחינה, ומערבבים עד לקבלת תערובת עם מרקם אחיד, מערבבים את הקמח, קוואקר, פודינג ואגוזי מלך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחברים בין היבשים לרטובים ונותנים לבצק לנוח כ-60 דקות במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שעה, יוצרים כדורים קטנים (בגודל כדור פלאפל), מועכים ומניחים על נייר אפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, מכניסים את תבניות העוגיות, ואופים עד לקבלת צבע זהוב.
עוגיות טחינה ושקדים משודרגות

שלב 1 מתוך 4

משתמשים בחמאה כשהיא רכה ומוסיפים את הסוכר, הביצה והטחינה, ומערבבים עד לקבלת תערובת עם מרקם אחיד, מערבבים את הקמח, קוואקר, פודינג ואגוזי מלך.

עוגיות טחינה ושקדים משודרגות

שלב 2 מתוך 4

מחברים בין היבשים לרטובים ונותנים לבצק לנוח כ-60 דקות במקרר.

עוגיות טחינה ושקדים משודרגות

שלב 3 מתוך 4

לאחר שעה, יוצרים כדורים קטנים (בגודל כדור פלאפל), מועכים ומניחים על נייר אפייה.

עוגיות טחינה ושקדים משודרגות

שלב 4 מתוך 4

בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, מכניסים את תבניות העוגיות, ואופים עד לקבלת צבע זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים