המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את המרגרינה אחרי שהמסנו אותה, מוסיפים את השמן, המים, אבקת אפיה וסוכר וניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהבצק מפסיק להיות דביק. לא חייבים להשתמש בכל הקמח.
לשים את כל המצרכים טוב טוב, נותנים לבצק לנוח כרבע שעה , לא צריך לכסות אותו.
חוצים את הבצק לשני כדורים שווים, מרדדים כל כדור על משטח מקומח.
מורחים את ממרח התמרים, מפזרים את אגוזי המלך ומגלגלים לרולדה.
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
כשהרולדות מוכנות, נותנים להן להתקרר כעשר דקות, חותכים לפרוסות דקות ומפזרים אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0