דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות תמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות תמרים

עוגיות תמרים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: הדס עמש
ליד קפה או תה נענע, אין דבר מתאים יותר מעוגיות תמרים טעימות תוצרת בית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מים
1  חבילה
מרגרינה, רגילה, קשה, סויה (מוקשה)
1  חבילה
אבקת אפייה
1  חבילה
סוכר וניל
2  חבילות
ממרח תמרים
200  גרם
אגוזי מלך קצוצים
1  שקית
סוכר
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה את המרגרינה אחרי שהמסנו אותה, מוסיפים את השמן, המים, אבקת אפיה וסוכר וניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהבצק מפסיק להיות דביק. לא חייבים להשתמש בכל הקמח.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים את כל המצרכים טוב טוב, נותנים לבצק לנוח כרבע שעה , לא צריך לכסות אותו.
  • שלב 3

    0 דקות
    חוצים את הבצק לשני כדורים שווים, מרדדים כל כדור על משטח מקומח.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים את ממרח התמרים, מפזרים את אגוזי המלך ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 5

    30 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    כשהרולדות מוכנות, נותנים להן להתקרר כעשר דקות, חותכים לפרוסות דקות ומפזרים אבקת סוכר.
עוגיות תמרים

שלב 1 מתוך 6

שמים בקערה את המרגרינה אחרי שהמסנו אותה, מוסיפים את השמן, המים, אבקת אפיה וסוכר וניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהבצק מפסיק להיות דביק. לא חייבים להשתמש בכל הקמח.

עוגיות תמרים

שלב 2 מתוך 6

לשים את כל המצרכים טוב טוב, נותנים לבצק לנוח כרבע שעה , לא צריך לכסות אותו.

עוגיות תמרים

שלב 3 מתוך 6

חוצים את הבצק לשני כדורים שווים, מרדדים כל כדור על משטח מקומח.

עוגיות תמרים

שלב 4 מתוך 6

מורחים את ממרח התמרים, מפזרים את אגוזי המלך ומגלגלים לרולדה.

עוגיות תמרים

שלב 5 מתוך 6

אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.

עוגיות תמרים

שלב 6 מתוך 6

כשהרולדות מוכנות, נותנים להן להתקרר כעשר דקות, חותכים לפרוסות דקות ומפזרים אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות בראוניז שוקולד ואגוזים

    עוגיות בראוניז שוקולד ואגוזים

    70 דקות בינוני
  • עוגיות שקדים פריכות

    עוגיות שקדים פריכות

    50 דקות קל
  • עוגיות טחינה נימוחות בציפוי שוקולד מ-5 רכיבים בלבד!

    עוגיות טחינה נימוחות בציפוי שוקולד מ-5 רכיבים בלבד!

    25 דקות קל
  • עוגיות מגולגלות במילויים שונים

    עוגיות מגולגלות במילויים שונים

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות