דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עלי גפן ממולאים בגרסה הגיאורגית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עלי גפן ממולאים בגרסה הגיאורגית

עלי גפן ממולאים בגרסה הגיאורגית

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אירמה קזר
עלי גפן ממולאים בתערובת עשירה של בשר ועשבי תבלין ברוטב חמצמץ גיאורגי. מנה שאי אפשר להפסיק לאכול.

רכיבים

מנות 60

המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר
50  גרם
שומן
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2 
בצל קצוצים דק
3  שיני
שום קצוצות
0.5  כוס
אורז לבן עגול (לא מבושל)
0.5  חבילה
כוסברה קצוצה
0.5  חבילה
פטרוזיליה קצוצה
10  עלים
נענע
0  לפי הטעם
לימון (סחוט למיץ)
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח (בעדינות, מאחר ועלי הגפן מומלחים)
0  לפי הטעם
פלפל אדום חריף
1  צנצנת
עלי גפן בוררים וחותכים את קצה גבעולי העלה (במידה ויש)
10  עלים
נענע
5  עלים
נענע יבשים
2 
לימון חצויים לפרוסות
0.5  כוס
מים
0  לפי הטעם
מיץ לימון
0  לפי הטעם
שזיפים (לא חובה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל מצרכי המלית וממלאים מעט בצורה הדוקה וצרה ולא חופשית. סידור הממולאים בסיר צריך להיות מהודק ככל האפשר, ללא מרווחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסדרים בסיר את הממולאים ובכל שורה מניחים מספר שזיפים חמוצים, במידה ומשתמשים בהם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים מעל את פרוסות הלימון ועשבי התיבול, ומוזגים את המים.
  • שלב 4

    40 דקות
    מניחים על להבה בינונית עד לרתיחה. מנמיכים את הלהבה עד לבישול כ-40 דקות.
עלי גפן ממולאים בגרסה הגיאורגית

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את כל מצרכי המלית וממלאים מעט בצורה הדוקה וצרה ולא חופשית. סידור הממולאים בסיר צריך להיות מהודק ככל האפשר, ללא מרווחים.

עלי גפן ממולאים בגרסה הגיאורגית

שלב 2 מתוך 4

מסדרים בסיר את הממולאים ובכל שורה מניחים מספר שזיפים חמוצים, במידה ומשתמשים בהם.

עלי גפן ממולאים בגרסה הגיאורגית

שלב 3 מתוך 4

מסדרים מעל את פרוסות הלימון ועשבי התיבול, ומוזגים את המים.

עלי גפן ממולאים בגרסה הגיאורגית

שלב 4 מתוך 4

מניחים על להבה בינונית עד לרתיחה. מנמיכים את הלהבה עד לבישול כ-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    40 דקות קל
  • מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    15 דקות קל
  • סלט עלים ופיצוחים

    סלט עלים ופיצוחים

    10 דקות קל
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים