המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
חוצים את הפיתה לשתיים, ושמים בכל חצי פיתה מלית שתכסה את כל הפיתה.
מחממים מחבת פסים, שמים כף שמן זית, וצורבים את חצאי הפיתות כאשר צד המילוי מונח על המחבת, צורבים כדקה עד שתיים עד להשחמה.
צורבים את הפיתות משני הצדדים הנוספים עד להשחמה.
מגישים עם טחינה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0