דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פבלובה טופי משפחתית ומושלמת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

(5)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
פבלובה פריכה ומתוקה שמגישים למרכז השולחן וכל אחד נועץ כפית טעימה עם קרם וניל עשיר וטופי קרמל מושלם

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
חלבון ביצה
1.25  כוסות
סוכר לבן (250 גרם)
75  גרם
שוקולד מריר קצוץ גס
1.5  מיכלים
שמנת מתוקה להקצפה
0.5  כוס
חלב אפשר גם חלב סויה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל כשר לפסח
80  גרם
סוכר חום
0.5  מיכל
שמנת מתוקה להקצפה
40  גרם
חמאה אפשר גם נטורינה
0.25  כוס
אגוזי פקאן מסוכרים (לעיטור)
75  גרם
שוקולד מריר (לעיטור)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר במהירות גבוהה. כשהקצף הופך יציב לגמרי מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר והשוקולד המריר הגרוס עד שהם מתערבבים היטב (אפשר להשאיר מעט שוקולד בצד ולפזר מעל הפבלובה לפני הכניסה לתנור) .
  • שלב 3

    1 דקות
    מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומצפים תבנית בנייר פרגמנט.
  • שלב 4

    5 דקות
    יוצרים פבלובה עגולה בעזרת כף. מומלץ לצייר עיגול בקוטר 20-22 ס"מ קודם לכן על הנייר שאליו יוצקים את קצף החלמונים. יוצרים שולים בגובה של 4 ס"מ.
  • שלב 5

    120 דקות
    אופים בתנור שעתיים וחצי או עד שהמרנג מתייבש לגמרי.
  • שלב 6

    10 דקות
    מקציפים 1/2 1 מיכלי שמנת מתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים למקרר לצינון עד השימוש.
  • שלב 7

    10 דקות
    להכנת הרוטב - מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה, ובסיר קטן נוסף מחממים את הסוכר החום עד שמתחיל להיווצר קרמל בצדדים. מוסיפים את החמאה לסוכר ואת השמנת החמה ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה מעט וגושי הסוכר נעלמים.
  • שלב 8

    5 דקות
    להרכבה - ממלאים את סלסלת המרנג בשמנת המוקצפת ומסדרים מעל את הפקאנים והשוקולד.
  • שלב 9

    2 דקות
    יוצקים את הרוטב ומגישים.
פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 1 מתוך 9

מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר במהירות גבוהה. כשהקצף הופך יציב לגמרי מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה.

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 2 מתוך 9

מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר והשוקולד המריר הגרוס עד שהם מתערבבים היטב (אפשר להשאיר מעט שוקולד בצד ולפזר מעל הפבלובה לפני הכניסה לתנור) .

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 3 מתוך 9

מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומצפים תבנית בנייר פרגמנט.

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 4 מתוך 9

יוצרים פבלובה עגולה בעזרת כף. מומלץ לצייר עיגול בקוטר 20-22 ס"מ קודם לכן על הנייר שאליו יוצקים את קצף החלמונים. יוצרים שולים בגובה של 4 ס"מ.

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 5 מתוך 9

אופים בתנור שעתיים וחצי או עד שהמרנג מתייבש לגמרי.

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 6 מתוך 9

מקציפים 1/2 1 מיכלי שמנת מתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים למקרר לצינון עד השימוש.

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 7 מתוך 9

להכנת הרוטב - מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה, ובסיר קטן נוסף מחממים את הסוכר החום עד שמתחיל להיווצר קרמל בצדדים. מוסיפים את החמאה לסוכר ואת השמנת החמה ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה מעט וגושי הסוכר נעלמים.

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 8 מתוך 9

להרכבה - ממלאים את סלסלת המרנג בשמנת המוקצפת ומסדרים מעל את הפקאנים והשוקולד.

פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

שלב 9 מתוך 9

יוצקים את הרוטב ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מיטל

יש אפשרות להמיר את המתכון כך שיהיה פרווה?

מערכת בישולים

היי, אפשר להמיר את החלב בחלב סויה, את החמאה בנטורינה ואת השמנת המתוקה בשמנת מתוקה צמחית. חג שמח 🌹

מ מוטי

באיזו טמפרטורה לאפות את המרנג?

מערכת בישולים

היי, כמו שמצוין בסעיף 3, על 100 מעלות 🌹

ס סימה

כן. האם אפשר להכין את העוגה יום קודם?

מערכת בישולים

היי, בהחלט אפשר, אבל מומלץ להרכיב אותה לפני ההגשה. תשמרי הכל בנפרד ותרכיבי ביום ההגשה. חג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אפייה
  • בראנץ'
  • אחר הצהריים
  • קינוח עליון
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

    פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

    120 דקות קל
  • פבלובה בקלי קלות

    פבלובה בקלי קלות

    120 דקות בינוני
  • פבלובה מושחתת עם גלידה, שוקולד וחלבה

    פבלובה מושחתת עם גלידה, שוקולד וחלבה

    40 דקות בינוני
  • פבלובה

    פבלובה

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים