מחממים יין עד בעבוע ומאדים מעט את האלכוהול, מערבבים את הגבינות עם קורנפלור ומוסיפים מלח פלפל. מגישים חם, אם הפונדו טיפה מתקרר והתערובת מתחילה להתמצק, אפשר לחמם שוב, מוסיפים טיפה יין מחומם ומערבבים.
שלב 2
10 דקות
מחממים את המקלונים לפי ההוראות בגב האריזה.
טובלים את המקלונים בפונדו החם.
עדיף להגיש במתקן פונדו או אביזר מחמם.
שלב 1
מתוך
2
מחממים יין עד בעבוע ומאדים מעט את האלכוהול, מערבבים את הגבינות עם קורנפלור ומוסיפים מלח פלפל. מגישים חם, אם הפונדו טיפה מתקרר והתערובת מתחילה להתמצק, אפשר לחמם שוב, מוסיפים טיפה יין מחומם ומערבבים.
שלב 2
מתוך
2
מחממים את המקלונים לפי ההוראות בגב האריזה.
טובלים את המקלונים בפונדו החם.
עדיף להגיש במתקן פונדו או אביזר מחמם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0