דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פורל מטוגן בשמן עמוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פורל מטוגן בשמן עמוק

פורל מטוגן בשמן עמוק

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שולי
דג פורל חם ופריך שכיף לאכול

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
דגי פורל שלמים
0.5  כוס
קמח לבן
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל לבן
1  כפית
אבקת שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן עמוק לחום של טיגון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הקמח עם כל התבלינים, ומפזרים בצלחת שטוחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    שוטפים היטב את הדגים, ומייבשים במגבת נייר.
  • שלב 4

    0 דקות
    חורצים בכל דג חריצים אלכסוניים, 3 מכל צד.
  • שלב 5

    0 דקות
    טובלים את הדגים בקמח ומנערים מקמח עודף.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים את הדגים בשמן עמוק כ-5 דקות (אין להכניס למחבת יותר משני דגים בבת אחת, על מנת למנוע את התקררות השמן).
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים על נייר סופג למשך כדקה וחצי, ואז מגישים. רצוי עם תוספת חמה לצידו. בתיאבון!
פורל מטוגן בשמן עמוק

שלב 1 מתוך 7

מחממים שמן עמוק לחום של טיגון.

פורל מטוגן בשמן עמוק

שלב 2 מתוך 7

מערבבים את הקמח עם כל התבלינים, ומפזרים בצלחת שטוחה.

פורל מטוגן בשמן עמוק

שלב 3 מתוך 7

שוטפים היטב את הדגים, ומייבשים במגבת נייר.

פורל מטוגן בשמן עמוק

שלב 4 מתוך 7

חורצים בכל דג חריצים אלכסוניים, 3 מכל צד.

פורל מטוגן בשמן עמוק

שלב 5 מתוך 7

טובלים את הדגים בקמח ומנערים מקמח עודף.

פורל מטוגן בשמן עמוק

שלב 6 מתוך 7

מטגנים את הדגים בשמן עמוק כ-5 דקות (אין להכניס למחבת יותר משני דגים בבת אחת, על מנת למנוע את התקררות השמן).

פורל מטוגן בשמן עמוק

שלב 7 מתוך 7

מניחים על נייר סופג למשך כדקה וחצי, ואז מגישים. רצוי עם תוספת חמה לצידו. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פורל אפוי בנייר כסף

    פורל אפוי בנייר כסף

    30 דקות קל
  • דג פורל על האש

    דג פורל על האש

    30 דקות קל
  • פורל ברוטב אננס

    פורל ברוטב אננס

    40 דקות בינוני
  • פורל על האש

    פורל על האש

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים