דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטוציני ברוטב ירקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטוציני ברוטב ירקות

פטוציני ברוטב ירקות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליזית לוי
פסטיבל פסטה וירקות העונה עם זיתים ועגבניות מיובשות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה פטוצ'יני
1 
פלפל אדום
1 
פלפל צהוב
1 
פלפל ירוק
2 
קישוא
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
0.5  כוס
זיתים שחורים פרוסים
0.5  כוס
עגבניות מיובשות
1  זר
שמיר
0.5  זר
פטרוזיליה
30  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
1 
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים כל ירק בנפרד ומעבירים לסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לירקות את הזיתים, העגבניות המיובשות, הירק הקצוץ ומעט שמן זית. מערבבים לתערובת אחידה ומחממים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. מסננים ממים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה לסיר הירקות ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפני ההגשה מפזרים גבינת פרמז'ן מעל ומגישים חם.
פטוציני ברוטב ירקות

שלב 1 מתוך 5

מטגנים כל ירק בנפרד ומעבירים לסיר.

פטוציני ברוטב ירקות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים לירקות את הזיתים, העגבניות המיובשות, הירק הקצוץ ומעט שמן זית. מערבבים לתערובת אחידה ומחממים.

פטוציני ברוטב ירקות

שלב 3 מתוך 5

מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. מסננים ממים.

פטוציני ברוטב ירקות

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הפסטה לסיר הירקות ומערבבים לתערובת אחידה.

פטוציני ברוטב ירקות

שלב 5 מתוך 5

לפני ההגשה מפזרים גבינת פרמז'ן מעל ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    30 דקות קל
  • פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

    פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

    30 דקות קל
  • פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

    פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים