דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטוציני ברוטב פסטו ושמנת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רוטב עשיר ופשוט מושלם לפסטה שתצא נהדרת

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה
2  כוסות
בזיליקום
4  שיני
שום
50  גרם
צנוברים
80  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.75  כוס
שמן זית
1  מיכל
שמנת מתוקה
150  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
50  גרם
צנוברים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הריחן, השום, הצנוברים וגבינת הפרמזן, מתבלים במלח ובפלפל ומעבדים חצי דקה. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי עיבוד עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים למחבת. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית עד להסמכת הרוטב. במידה ויש צורך מוסיפים רבע כוס ממי בישול הפסטה לדילול הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים 1/4 כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן או קשקבל וצנוברים ומגישים.
פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

שלב 1 מתוך 3

מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הריחן, השום, הצנוברים וגבינת הפרמזן, מתבלים במלח ובפלפל ומעבדים חצי דקה. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי עיבוד עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים למחבת. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית עד להסמכת הרוטב. במידה ויש צורך מוסיפים רבע כוס ממי בישול הפסטה לדילול הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול.

פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

שלב 2 מתוך 3

במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים 1/4 כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.

פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

שלב 3 מתוך 3

להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן או קשקבל וצנוברים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    30 דקות קל
  • פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

    פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

    30 דקות קל
  • פטוציני ברוטב ירקות

    פטוציני ברוטב ירקות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים