המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
רוחצים את הפלפלים, ומרוקנים אותם.
שמים בקערה את הטחון מהצומח, בצל, אורז, עגבניות, תבלינים ושמן, ומערבבים.
ממלאים את הפלפלים עד 3/4 מגובהם, בלי לדחוס פנימה את המילוי.
מחממים שמן בסיר רחב ושטוח, מוסיפים שום, ומערבבים. מוסיפים עגבניות, סוכר, מלח ונוזלים, ומביאים לרתיחה.
מסדרים את הפלפלים בסיר עם הרוטב, מניחים מעל הפלפלים נייר כסף או צלחת, ומכסים במכסה של הסיר.
מבשלים על אש נמוכה כ-3/4 שעה.
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
מעבירים את הסיר לתנור, ואופים עוד 30 דקות עם כיסוי.
מסירים את הכיסוי, וממשיכים לאפות עוד 15 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0