לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טורפים בקערה גדולה ביצים, חלב וסוכר, עד לקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים שמן וטורפים שוב.
מוסיפים את הקמח והמלח, וטורפים היטב.
מחלקים את הבלילה ל-2 חלקים, לקערה אחת מוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד, ולשנייה אינסטנט פודינג וניל. מערבבים היטב. שימו לב ותהיו ערניים לבלילות, אם אתם מרגישים שהן דלילות מדי, תוסיפו קמח, ואם אתם מרגישים שהן סמיכות, מדי תוסיפו חלב.
מחממים את המחבת, מעבירים את הבלילות לכוסות עם ידית, שנוח למזוג מהן. עכשיו חשוב להתרכז, ולעבוד מהר.
מוזגים מעט מהבלילה הראשונה, רק שתכסה בשכבה דקה את פני המחבת.
מוזגים מיד מהבלילה השנייה, ועליה מהראשונה ומסיימים עם השנייה, חשוב לעבוד מהר.
מכסים את המחבת (עדיף במכסה שקוף כדי לראות מה קורה), ומטגנים על אש נמוכה עד שהפנקייק ממש יציב ושום צבע לא בורח מהמקום. שמרו על המחבת.
כשהפנקייק ממש יציב, הופכים אותו, ומטגנים קלות מהצד השני (למעשה הוא כבר מוכן אז זה לא חובה להפוך).
חוזרים על הפעולה עד שנגמרת הבלילה.
אוכלים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0