דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטרמה ביתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטרמה ביתית

פסטרמה ביתית

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
במקום לקנות פסטרמה במעדניה, להכין אותה בבית. פסטרמה ביתית בטעמי פפריקה מעושנת.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
חזה הודו נקבה ללא עור ושומן (חצי חזה)
2.5  כפות
מלח
3  כפות
סוכר חום
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
3  שיני
שום כתושות
3  כוסות
מים רותחים
4  כפות
דבש
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
שמן זית
1  ליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    רצוי להשרות את נתח חזה ההודו במקרר לפחות לילה שלם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה מים רותחים, מלח וסוכר עד שהם נמסים.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהמים מתקררים מוסיפים פפריקה מתוקה ושום כתוש ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים את נתח ההודו לקערה עם הנוזל. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך לפחות לילה שלם (מומלץ להפוך את הנתח לפחות פעם אחת במהלך ההשריה).
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר ההשריה מוציאים את הנתח מהמקרר ומהנוזלים. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים דבש, סויה ושמן זית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את הנתח בתערובת הדבש (מכל הכיוונים).
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים את רשת התנור על גבי תבנית ומוסיפים כליטר מים לתבנית (כדי לשמור על לחות בתנור).
  • שלב 9

    10 דקות
    מניחים את נתח ההודו על גבי הרשת. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך 10 דקות.
  • שלב 10

    30 דקות
    מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד 30 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    אחרי 10 דק' בחום של 180 מעלות, מומלץ לפתוח את התנור (זהירות מהאדים החמים!) ולמרוח את החלק העליון של הנתח בנוזלים שבתבנית.
פסטרמה ביתית

שלב 1 מתוך 11

רצוי להשרות את נתח חזה ההודו במקרר לפחות לילה שלם.

פסטרמה ביתית

שלב 2 מתוך 11

מערבבים בקערה מים רותחים, מלח וסוכר עד שהם נמסים.

פסטרמה ביתית

שלב 3 מתוך 11

כשהמים מתקררים מוסיפים פפריקה מתוקה ושום כתוש ומערבבים היטב.

פסטרמה ביתית

שלב 4 מתוך 11

מכניסים את נתח ההודו לקערה עם הנוזל. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך לפחות לילה שלם (מומלץ להפוך את הנתח לפחות פעם אחת במהלך ההשריה).

פסטרמה ביתית

שלב 5 מתוך 11

לאחר ההשריה מוציאים את הנתח מהמקרר ומהנוזלים. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

פסטרמה ביתית

שלב 6 מתוך 11

בקערה נפרדת מערבבים דבש, סויה ושמן זית.

פסטרמה ביתית

שלב 7 מתוך 11

מורחים את הנתח בתערובת הדבש (מכל הכיוונים).

פסטרמה ביתית

שלב 8 מתוך 11

מניחים את רשת התנור על גבי תבנית ומוסיפים כליטר מים לתבנית (כדי לשמור על לחות בתנור).

פסטרמה ביתית

שלב 9 מתוך 11

מניחים את נתח ההודו על גבי הרשת. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך 10 דקות.

פסטרמה ביתית

שלב 10 מתוך 11

מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד 30 דקות.

פסטרמה ביתית

שלב 11 מתוך 11

אחרי 10 דק' בחום של 180 מעלות, מומלץ לפתוח את התנור (זהירות מהאדים החמים!) ולמרוח את החלק העליון של הנתח בנוזלים שבתבנית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטרמה מהירה עם רוטב בסיס ופפריקה מעושנת

    פסטרמה מהירה עם רוטב בסיס ופפריקה מעושנת

    135 דקות בינוני
  • פתיתים עם פסטרמה

    פתיתים עם פסטרמה

    20 דקות בינוני
  • כריך פסטרמה

    כריך פסטרמה

    5 דקות קל
  • נודלס עם בטטה, תפוח אדמה ופסטרמה

    נודלס עם בטטה, תפוח אדמה ופסטרמה

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים