דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פפוסה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פפוסה

פפוסה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הפפוסה היא לביבה ממולאת שעשתה עליה מדרום אמריקה, את הבצק המיוחד צורבים על המחבת. טעים להכיר :)

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח תירס לבצק
0.5  כוס
מים חמים לבצק
1  כפית
כמון טחון לבצק
0  לפי הטעם
מלח לבצק
0  לפי הטעם
פלפל לבצק
0.5  קילוגרם
גבינת עזים או גבינת סולגוני גרוזינית או גבינה גרוזינית מ
0.5  זר
כוסברה קצוצה למילוי
0  לפי הטעם
צ'ילי קצוץ דק למילוי
0  לפי הטעם
מלח למילוי
0  לפי הטעם
פלפל למילוי
0  לפי הטעם
שמן תירס לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק חלק ולא דביק. מוסיפים מים או קמח לפי מצב הבצק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי המילוי.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים מהבצק כדורים בגודל לימון, פחות או יותר. משטחים כל כדור לדיסק ומניחים עליו כף או שתיים מהמילוי. סוגרים לכדור ומשטחים שוב לדיסק, כמו קובה פחוס.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים טיפונת שמן תירס במחבת כבדה וצורבים את הפאפוסות שתי דקות מכל צד עד להשחמה קלה.
פפוסה

שלב 1 מתוך 4

מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק חלק ולא דביק. מוסיפים מים או קמח לפי מצב הבצק.

פפוסה

שלב 2 מתוך 4

מערבבים את כל חומרי המילוי.

פפוסה

שלב 3 מתוך 4

יוצרים מהבצק כדורים בגודל לימון, פחות או יותר. משטחים כל כדור לדיסק ומניחים עליו כף או שתיים מהמילוי. סוגרים לכדור ומשטחים שוב לדיסק, כמו קובה פחוס.

פפוסה

שלב 4 מתוך 4

מחממים טיפונת שמן תירס במחבת כבדה וצורבים את הפאפוסות שתי דקות מכל צד עד להשחמה קלה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל אמריקאי
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים