המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את נתחי הפרגית ומכניסים לשקית עם 2 כפות קורנפלור, סוגרים את השקית ומערבבים היטב.
מטגנים את הפרגיות במחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
שופכים את שמן הטיגון ומנגבים את המחבת היטב.
באותה המחבת, מוסיפים כף שמן ומטגנים 3 שיני שום קצוצות כדקה.
מוסיפים את כל הירקות שחתכנו מראש, מקפיצים כ-4 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
שופכים מעל את הרוטב, מפזרים קשיו ושומשום.
מגישים לצד אורז לבן, מערבבים ואוכלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0