המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר סוטאז', שמים את כל המרכיבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים הכל ומניחים על הכיריים.
מבשלים עד רתיחה ולאחר מכן, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 30 דקות. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
היי.עוף לא מתגנים לפני?
היי, מכסה סגור או פתוח בבישולים?
לא מטגנים את הפרטיות לפני המים?
רק 1וחצי כוס מים על 1וחצי כוסאורז בסמטי ? בדרך כלל כמעט כפול זה מספיק ? 1וחצי ?
כתוב מים קרים רותחים לא ברור רותחים או קרים?
רשום אורז פרסי או פרסי? מה באמת האופציות?
כדי להכין גרסה צמחונית פשוט לוותר על הפרגית, או להחליף אותה במשהו אחר? אם כן, במה, למשל? תודה
הצג מתכונים נוספים
הערות 7