דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

(1)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליאת גריסרו
מנה עיקרית טעימה ומשביעה, עם רוטב פטריות שעוטף את הכל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר מספר 5
1  חבילה
פטריות חתוכות
1 
בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה מתוקה
1  כפית
מלח
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כף
כורכום
0.25  כוס
מים
1  כף
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לבשל את הבשר שלם, במים, עם כף גדושה אבקת מרק עוף במשך שעה, עד שהבשר מתרכך והליכלוך יצא (רצוי לבשל את הבשר יום לפני).
  • שלב 2

    0 דקות
    לשפוך את המים, לחכות שיתקרר, לעטוף בנייר כסף ולהניח במקרר עד למחרת.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוציא את הבשר, לחתוך לפרוסות דקות (לא יותר מדי דקות).
  • שלב 4

    0 דקות
    להרתיח מים, וכשהם רותחים להניח את פרוסות הבשר בתוכם לעשר דקות, אחר כך להוציא ולהניח בצד.
  • שלב 5

    0 דקות
    במקביל, להכין את הרוטב: לטגן קלות את הבצל, עד שהוא זהוב. להוסיף את הפטריות החתוכות לאחר שסיננו אותן ושטפנו במים, ולטגן עוד עשר דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף מים, בערך רבע עד חצי סיר ותבלינים. לתת רתיחה ולבשל את הרוטב רבע שעה על אש בינונית עד נמוכה. לטעום ולתקן תיבול.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקחת כף קמח להשחים במחבת. להוסיף לקמח קצת מהרוטב, לערבב ולשפוך בחזרה לרוטב .
  • שלב 8

    0 דקות
    להניח בעדינות את פרוסות הבשר, ולבשל שעה על אש נמוכה.
פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 1 מתוך 8

לבשל את הבשר שלם, במים, עם כף גדושה אבקת מרק עוף במשך שעה, עד שהבשר מתרכך והליכלוך יצא (רצוי לבשל את הבשר יום לפני).

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 2 מתוך 8

לשפוך את המים, לחכות שיתקרר, לעטוף בנייר כסף ולהניח במקרר עד למחרת.

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 3 מתוך 8

להוציא את הבשר, לחתוך לפרוסות דקות (לא יותר מדי דקות).

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 4 מתוך 8

להרתיח מים, וכשהם רותחים להניח את פרוסות הבשר בתוכם לעשר דקות, אחר כך להוציא ולהניח בצד.

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 5 מתוך 8

במקביל, להכין את הרוטב: לטגן קלות את הבצל, עד שהוא זהוב. להוסיף את הפטריות החתוכות לאחר שסיננו אותן ושטפנו במים, ולטגן עוד עשר דקות.

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 6 מתוך 8

להוסיף מים, בערך רבע עד חצי סיר ותבלינים. לתת רתיחה ולבשל את הרוטב רבע שעה על אש בינונית עד נמוכה. לטעום ולתקן תיבול.

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 7 מתוך 8

לקחת כף קמח להשחים במחבת. להוסיף לקמח קצת מהרוטב, לערבב ולשפוך בחזרה לרוטב .

פרוסות בשר בקר עם פטריות ברוטב

שלב 8 מתוך 8

להניח בעדינות את פרוסות הבשר, ולבשל שעה על אש נמוכה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    60 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות בקר

    פרוסות בקר

    100 דקות בינוני
  • פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים