דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות בשר בתוספת פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות בשר בתוספת פטריות

פרוסות בשר בתוספת פטריות

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פרוסות בשר נימוחות בפה מנה עיקרית נהדרת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
כתף בקר
2  חבילות
פטריות שמפיניון
5 
בצל פרוסים לפרוסות
0  לפי הטעם
עלה דפנה
1  כף
פלפל אנגלי
5  ליטר
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
3  כפות
תבלין לקציצות
0.5  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    90 דקות
    להרתיח את הבשר למשך 90 דקות בתוספת הפלפל האנגלי ועלי הדפנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקרר היטב ולפרוס לפרוסות בעובי ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    לקצוץ את הבצלים ולטגן ולהוסיף את הפטריות.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסף את פרוסות הבשר להוסף תבלינים ללא הרוטב הבסיס.
  • שלב 5

    30 דקות
    לבשל כ-30 דקות או שהנוזלים יתאדו לחצי כמות.
  • שלב 6

    0 דקות
    בסוף הבישול להוסיף את רוטב הבסיס.
פרוסות בשר בתוספת פטריות

שלב 1 מתוך 6

להרתיח את הבשר למשך 90 דקות בתוספת הפלפל האנגלי ועלי הדפנה.

פרוסות בשר בתוספת פטריות

שלב 2 מתוך 6

לקרר היטב ולפרוס לפרוסות בעובי ס"מ.

פרוסות בשר בתוספת פטריות

שלב 3 מתוך 6

לקצוץ את הבצלים ולטגן ולהוסיף את הפטריות.

פרוסות בשר בתוספת פטריות

שלב 4 מתוך 6

להוסף את פרוסות הבשר להוסף תבלינים ללא הרוטב הבסיס.

פרוסות בשר בתוספת פטריות

שלב 5 מתוך 6

לבשל כ-30 דקות או שהנוזלים יתאדו לחצי כמות.

פרוסות בשר בתוספת פטריות

שלב 6 מתוך 6

בסוף הבישול להוסיף את רוטב הבסיס.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    60 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות בקר

    פרוסות בקר

    100 דקות בינוני
  • פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים