דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר

פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר

(1)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
לימון כבוש הוא תוספת נהדרת לסלטים ולכריכים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
לימון צהוב ועסיסי
0.5  כוס
מלח
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה מתוקה או חריפה
0.5  כוס
שמן קנולה
1  כף
מיץ לימון מיץ
1  כף
אריסה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים ומנגבים את הלימונים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בצלוחית את המלח והפפריקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים את הלימונים לפרוסות של 1/2 ס"מ, טובלים כל פרוסת לימון בתערובת המלח והפפריקה, ומניחים בצנצנת בשכבות אחד על השני.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר 3 ימים, מערבבים את מיץ הלימון, השמן והאריסה, שופכים מעל וסוגרים את הצנצנת לשבועיים בערך.
  • שלב 5

    0 דקות
    את הלימון הכבוש אפשר להוסיף לסלט, או כתוספת בכריכים כמו פריקסה. בתיאבון!
פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר

שלב 1 מתוך 5

שוטפים ומנגבים את הלימונים.

פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בצלוחית את המלח והפפריקה.

פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר

שלב 3 מתוך 5

פורסים את הלימונים לפרוסות של 1/2 ס"מ, טובלים כל פרוסת לימון בתערובת המלח והפפריקה, ומניחים בצנצנת בשכבות אחד על השני.

פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר

שלב 4 מתוך 5

לאחר 3 ימים, מערבבים את מיץ הלימון, השמן והאריסה, שופכים מעל וסוגרים את הצנצנת לשבועיים בערך.

פרוסות לימון כבוש מתובל - מתכון שרה בר

שלב 5 מתוך 5

את הלימון הכבוש אפשר להוסיף לסלט, או כתוספת בכריכים כמו פריקסה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    60 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות בקר

    פרוסות בקר

    100 דקות בינוני
  • פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים