דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

(0)
95 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
ארוחה שלמה במתכון אחד - סינטה צלויה, תפוחי אדמה אפויים וסלט עגבניות ברוטב פטרוזיליה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
לימון סחוטים למיץ
0.25  כוס
שמן זית
1  שקית
תפוח אדמה
0.5  קילוגרם
ברוקולי חלוטים
4 
עגבנייה חתוכות ל-6 פלחים
1 
בצל סגול חתוך לקוביות, מאודה עד לקבל גוון זהוב
1  זר
פטרוזיליה
600  גרם
נתחי סינטה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
4  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

95 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את העגבניות ל-6 פלחים כל אחת. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן. מסננים את הרוטב שנותר לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערת הרוטב את עלי הפטרוזיליה, וטוחנים במעבד מזון ידני עד קבלת מרקם רוטב נוזלי. מעבירים לקערת העגבניות שחתכנו לפלחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים במיקרו את שקית תפוחי האדמה במשך כ-10 דקות. מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים בזהירות. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים. מעבירים לתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים את תפוחי האדמה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מושחים את נתח הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. מחממים מחבת פסים, מוסיפים את הבשר למחבת על האש הכי חזקה וצולים אותו מכל צד במשך כ-2 דק'.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את נתח הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 4 מ"מ.
  • שלב 8

    0 דקות
    להרכבת המנה: מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, עליו את הבצל המוזהב ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי. בתיאבון.
פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 1 מתוך 8

חותכים את העגבניות ל-6 פלחים כל אחת. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן. מסננים את הרוטב שנותר לקערה.

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים לקערת הרוטב את עלי הפטרוזיליה, וטוחנים במעבד מזון ידני עד קבלת מרקם רוטב נוזלי. מעבירים לקערת העגבניות שחתכנו לפלחים.

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 3 מתוך 8

מבשלים במיקרו את שקית תפוחי האדמה במשך כ-10 דקות. מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים בזהירות. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים. מעבירים לתבנית.

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 4 מתוך 8

מכניסים את תפוחי האדמה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 5 מתוך 8

מושחים את נתח הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. מחממים מחבת פסים, מוסיפים את הבשר למחבת על האש הכי חזקה וצולים אותו מכל צד במשך כ-2 דק'.

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 6 מתוך 8

מוציאים את נתח הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 7 מתוך 8

פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 4 מ"מ.

פרוסות סינטה צלויות עם תפוחי אדמה וסלט עגבניות

שלב 8 מתוך 8

להרכבת המנה: מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, עליו את הבצל המוזהב ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי. בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • תוספות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    60 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות בקר

    פרוסות בקר

    100 דקות בינוני
  • פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים