דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פריטטה כרובית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פריטטה כרובית

פריטטה כרובית

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
ספק חביתה משודרגת, ספק פשטידה - הפריטטה תעשה לכם ארוחת ערב משפחתית. לאחר מכן תוכלו לשנות או להחליף מרכיבים להכין באלף צורות והרכבים אהובים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן זית
1 
בצל גדול, קלוף וקצוץ דק
1 
תפוח אדמה בינוני-גדול, קלוף וחתוך לקוביות קטנות מאוד
3  שיני
שום קלופות ופרוסות דק
1 
כרובית קטנה (כ-350 גרם), מפורקת לפרחים קטנים, שטופים היטב
4  גבעולים
בצל ירוק שטופים וחתוכים לפיסות באורך 3 ס"מ
1  כפית
פלפל לפי הטעם
0.5  כפית
זרעי כוסברה טחונים
5 
ביצה
150  מיליליטר
שמנת להקצפה
2  כפות
קמח חיטה מלא
1  כוס
מלח
1  כפית
פלפל
0.25  כפית
אגוז מוסקט
0.5  זר
פטרוזיליה
3  עלים
מרווה שטופים וקצוצים לא הכרחי או 4 למי שאוהב
3  כפות
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת או חתוכה לקוביות קטנות
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור במצב גריל ל-220 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשכל הירקות והעשבים חתוכים ומוכנים, מחממים שמן זית במחבת גדולה ורחבה (בעלת ידית שתעמוד בחום התנור) על אש גבוהה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים כ-2 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים שום, כרובית ובצל ירוק, מערבבים, מנמיכים לאש בינונית ומטגנים תוך ערבוב אקראי כ-5 דקות. מתבלים במלח, פלפל, זרעי כוסברה טחונים ומערבבים.
  • שלב 6

    5 דקות
    בינתיים, בקערה בינונית טורפים את הביצים ומוסיפים שמנת לבישול וקמח מלא. טורפים היטב בעזרת מטרפה, עד להעלמות גושים. מוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט, פטרוזיליה, מרווה, פרמזן וגבינת "חמד". מערבבים היטב. *ניתן להמיר את גבינת הפרמזן ב-4 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכות לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגבירים את האש במחבת הירקות ויוצקים את בלילת הביצים על הירקות שבמחבת במשך דקה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מנמיכים לאש נמוכה- בינונית ומבשלים במשך 5 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מעבירים את המחבת לתנור החם ואופים במשך 15-20 דקות או עד להתייצבות והזהבה נאה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוציאים, מצננים ומגישים.
פריטטה כרובית

שלב 1 מתוך 10

מחממים תנור במצב גריל ל-220 מעלות.

פריטטה כרובית

שלב 2 מתוך 10

כשכל הירקות והעשבים חתוכים ומוכנים, מחממים שמן זית במחבת גדולה ורחבה (בעלת ידית שתעמוד בחום התנור) על אש גבוהה.

פריטטה כרובית

שלב 3 מתוך 10

מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה קלה.

פריטטה כרובית

שלב 4 מתוך 10

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים כ-2 דק'.

פריטטה כרובית

שלב 5 מתוך 10

מוסיפים שום, כרובית ובצל ירוק, מערבבים, מנמיכים לאש בינונית ומטגנים תוך ערבוב אקראי כ-5 דקות. מתבלים במלח, פלפל, זרעי כוסברה טחונים ומערבבים.

פריטטה כרובית

שלב 6 מתוך 10

בינתיים, בקערה בינונית טורפים את הביצים ומוסיפים שמנת לבישול וקמח מלא. טורפים היטב בעזרת מטרפה, עד להעלמות גושים. מוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט, פטרוזיליה, מרווה, פרמזן וגבינת "חמד". מערבבים היטב. *ניתן להמיר את גבינת הפרמזן ב-4 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכות לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

פריטטה כרובית

שלב 7 מתוך 10

מגבירים את האש במחבת הירקות ויוצקים את בלילת הביצים על הירקות שבמחבת במשך דקה.

פריטטה כרובית

שלב 8 מתוך 10

מנמיכים לאש נמוכה- בינונית ומבשלים במשך 5 דקות.

פריטטה כרובית

שלב 9 מתוך 10

מעבירים את המחבת לתנור החם ואופים במשך 15-20 דקות או עד להתייצבות והזהבה נאה.

פריטטה כרובית

שלב 10 מתוך 10

מוציאים, מצננים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פריטטה ספרדית

    פריטטה ספרדית

    50 דקות בינוני
  • פריטטה טונה

    פריטטה טונה

    20 דקות קל
  • פריטטה בולגרית

    פריטטה בולגרית

    15 דקות קל
  • פריטטה ירקות ירוקים

    פריטטה ירקות ירוקים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים