דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרפה אגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרפה אגוזים

פרפה אגוזים

(0)
400 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח מושקע ומרשים של פרפה אגוזים עם גנש שוקולד מפנק

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חלב
250  גרם
שמנת מתוקה
3  כפות
ויסקי או ברנדי
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כפית
תמצית וניל
100  גרם
סוכר לבן
100  גרם
אגוזי לוז קלויים וטחונים
70  גרם
חלמון (2 יח')
20  גרם
אבקת סוכר
100  גרם
אגוזי לוז אגוזי לוז שלמים קלויים קלופים
200  גרם
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר קצוץ דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

400 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרפדים את התבנית בניילון נצמד, אם הניילון לא נדבק ניתן להרטיב את התבנית עם אצבעות רטובות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את הסוכר בסיר לקרמל בצבע חום בהיר, מוסיפים את האגוזים הטחונים, מערבבים ויוצקים על מגש מעט משומן. בזהירות זה חם. מצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    טוחנים את הקרמל במג'ימיקס לפירורים דקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים חלב, שמנת, ויסקי, אבקת פודינג ותמצית וניל להקצפה חלשה, הקרם צריך להישאר רך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים חלבון להקצפה יפה ומקפלים לתוך תערובת הפודינג יחד עם פירורי הקרמל.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את הפרפה לתוך התבנית משרים ומקפיאים 6 שעות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינים את הגנש: מרתיחים את השמנת, מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד המריר. מצננים. את גנש השוקולד ניתן לחמם במיקרו במשך 20 שניות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכינים את הקישוט: מערבבים אבקת סוכר ואגוזים בסיר בישול עם כף עץ עד שאבקת הסוכר מתמוססת ועוטפת את האגוזים. זה יקח כמה דקות, יוצקים אותם על מגש/ משטח קצת משומן ומפרידים ביניהם בעזרת הכף. זהירות, זה חם. מצננים. אפשר להשאיר אותם שלמים או לשבור אותם בעזרת מערוך מעט.
  • שלב 9

    0 דקות
    מרכיבים את המנה: מפזרים על דופן הצלחות מעט אבקת סוכר. הופכים את הפרפה מתוך התבנית. חותכים ל-8 מנות, מניחים בשכיבה או עמידה על הצלחות. יוצקים מעל הפרפה בעזרת כף גוש שוקולד בטמפרטורת הגוף.מפזרים את האגוזים.
פרפה אגוזים

שלב 1 מתוך 9

מרפדים את התבנית בניילון נצמד, אם הניילון לא נדבק ניתן להרטיב את התבנית עם אצבעות רטובות.

פרפה אגוזים

שלב 2 מתוך 9

ממיסים את הסוכר בסיר לקרמל בצבע חום בהיר, מוסיפים את האגוזים הטחונים, מערבבים ויוצקים על מגש מעט משומן. בזהירות זה חם. מצננים.

פרפה אגוזים

שלב 3 מתוך 9

טוחנים את הקרמל במג'ימיקס לפירורים דקים.

פרפה אגוזים

שלב 4 מתוך 9

מקציפים חלב, שמנת, ויסקי, אבקת פודינג ותמצית וניל להקצפה חלשה, הקרם צריך להישאר רך.

פרפה אגוזים

שלב 5 מתוך 9

מקציפים חלבון להקצפה יפה ומקפלים לתוך תערובת הפודינג יחד עם פירורי הקרמל.

פרפה אגוזים

שלב 6 מתוך 9

יוצקים את הפרפה לתוך התבנית משרים ומקפיאים 6 שעות.

פרפה אגוזים

שלב 7 מתוך 9

מכינים את הגנש: מרתיחים את השמנת, מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד המריר. מצננים. את גנש השוקולד ניתן לחמם במיקרו במשך 20 שניות.

פרפה אגוזים

שלב 8 מתוך 9

מכינים את הקישוט: מערבבים אבקת סוכר ואגוזים בסיר בישול עם כף עץ עד שאבקת הסוכר מתמוססת ועוטפת את האגוזים. זה יקח כמה דקות, יוצקים אותם על מגש/ משטח קצת משומן ומפרידים ביניהם בעזרת הכף. זהירות, זה חם. מצננים. אפשר להשאיר אותם שלמים או לשבור אותם בעזרת מערוך מעט.

פרפה אגוזים

שלב 9 מתוך 9

מרכיבים את המנה: מפזרים על דופן הצלחות מעט אבקת סוכר. הופכים את הפרפה מתוך התבנית. חותכים ל-8 מנות, מניחים בשכיבה או עמידה על הצלחות. יוצקים מעל הפרפה בעזרת כף גוש שוקולד בטמפרטורת הגוף.מפזרים את האגוזים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרפה חלבה

    פרפה חלבה

    30 דקות בינוני
  • פרפה מנגו מהיר

    פרפה מנגו מהיר

    25 דקות בינוני
  • פרפה נס קפה ושקדים קלויים

    פרפה נס קפה ושקדים קלויים

    30 דקות בינוני
  • פרפה שוקולד

    פרפה שוקולד

    8 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים