דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

(1)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
כשאין הרבה זמן אבל כן רוצים משהו ממש טעים לארוחת ערב מכינים את הפשטידה הזו

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם תלתלים
1  חבילה
גבינת קוטג' 5%
4 
ביצה
1  כוס
גרגירי תירס מוכן לאכילה
200  גרם
גבינה צהובה מגורדת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי החבילה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מחממים תנור לחום של 170 מעלות - טורבו, ומשמנים את תבנית הפיירקס. מומלץ - תבנית פיירקס מלבנית 30X15 ס"מ.
  • שלב 3

    5 דקות
    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הפשטידה, למעט 1/3 מכמות הגבינה הצהובה. *ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת מוצרלה מגוררת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים לתבנית הפיירקס ומפזרים מעל את יתרת הגבינה.
  • שלב 5

    40 דקות
    אופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה אפויה וזהובה.
פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי החבילה.

פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

שלב 2 מתוך 5

מחממים תנור לחום של 170 מעלות - טורבו, ומשמנים את תבנית הפיירקס. מומלץ - תבנית פיירקס מלבנית 30X15 ס"מ.

פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

שלב 3 מתוך 5

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הפשטידה, למעט 1/3 מכמות הגבינה הצהובה. *ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת מוצרלה מגוררת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

שלב 4 מתוך 5

יוצקים לתבנית הפיירקס ומפזרים מעל את יתרת הגבינה.

פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה אפויה וזהובה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שרה אלתר

בלי ביצים?

מערכת בישולים

היי, ראי במרכיבים, 4 ביצים 🌸

d demouser1

test comment

הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • ארוחה לפי תקציב
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידה ב-5 דקות

    פשטידה ב-5 דקות

    60 דקות קל
  • פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    200 דקות בינוני
  • פשטידה חלומית

    פשטידה חלומית

    55 דקות קל
  • פשטידה תפוחי אדמה ותירס

    פשטידה תפוחי אדמה ותירס

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים