דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידיות תירס ובצל ירוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידיות תירס ובצל ירוק

פשטידיות תירס ובצל ירוק

(0)
קל
מתכונאי/ת: פוקס אולגה
מאפים אישיים קלים להכנה שיכולים לשמש כארוחה קלה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  גביע
שמנת חמוצה
1  גביע
קוטג'
75  גרם
גבינה צהובה מגורדת
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגורדת
3 
ביצה
3  כפות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
1  קוביה
תיבלונים שום ופטרוזיליה
1  קורט
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כוס
תירס אפשר משומר
5  עלים
בצל ירוק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל המצרכים מלבד התירס והבצל הירוק, בקערה עד לקבלת תערובת אחידה (אם נוזלי מידי ניתן להוסיף עוד קצת קמח).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את התירס ובצל ירוק ומערבבים שוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    בעזרת כף מוזגים את התערובת לתבניות אישיות (תבניות מאפינס) משומנות, ואופים במשך 35 דקות בחום בינוני של מאה ושמונים מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הפשטידיות כשהם שחומות ומגישים לאחר שהן קצת הצטננו.
פשטידיות תירס ובצל ירוק

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את כל המצרכים מלבד התירס והבצל הירוק, בקערה עד לקבלת תערובת אחידה (אם נוזלי מידי ניתן להוסיף עוד קצת קמח).

פשטידיות תירס ובצל ירוק

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את התירס ובצל ירוק ומערבבים שוב.

פשטידיות תירס ובצל ירוק

שלב 3 מתוך 4

בעזרת כף מוזגים את התערובת לתבניות אישיות (תבניות מאפינס) משומנות, ואופים במשך 35 דקות בחום בינוני של מאה ושמונים מעלות.

פשטידיות תירס ובצל ירוק

שלב 4 מתוך 4

מוציאים את הפשטידיות כשהם שחומות ומגישים לאחר שהן קצת הצטננו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים